6 bērnu māte «iet» uz silikona krūšu pasaules rekordu! (25)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no dailymail.co.uk

Silikona krūtis arbūza lielumā nepatīk viņas bērniem. Viņai nav ērti gulēt, kā arī jau radušās būtiskas veselības problēmas ar mugurkaulu. Savu mazāko meitu viņa vairs fiziski nevar pacelt uz rokām un samīļot... Un tomēr Leisija Vailda nav apturama un plāno ievietot vēl lielākus krūšu implantus! Viņa iet uz silikona rekordu, pat ja nāksies pārstādīt arī muskuļus un nēsāt cūkādas krūšturi.

Stāsts par šo sievieti sākumā nešķiet ticams - sešu bērnu māmiņa, kura jau pārcietusi 12 plastikas operācijas, vēl aizvien sapņo par lielāko krūšu izmēru pasaulē. Leisija (īstajā vārdā Paula Simondsa) pagaidām krūšu lielumā ieņem sesto vietu pasaulē - tā ka viņa uzskata, ka ir kur vēl tiekties, raksta dailymail.co.uk.

Leisija Vailda ar ģimeni
Leisija Vailda ar ģimeni Foto: Ekrānšāviņš no dailymail.co.uk

10 kilogrami plusā un cūkādas krūšturis

Četrdesmit četrus gadus vecā Maiami iedzīvotāja jau ieplānojusi drīzumā jaunu operāciju, tāpēc uzstājīgi apmeklē vairākus plastikas ķirurgus, lai kāds no tiem piekristu operācijai, teikts FedPost.

Vaildu pat nebaida fakts, ka viņas krūtis svērs vairāk nekā 10 kilogramus, kā rezultātā būs nepieciešams nēsāt speciālu krūšturi, kurš gatavots no izturīgas cūkādas.

Ar to vēl nepietiek - sievietei būs nepieciešama arī papildu muskuļu implantācija.
Leisija Vailda pirms operācijām
Leisija Vailda pirms operācijām Foto: Ekrānšāviņš no dailymail.co.uk

Viss bērnu dēļ

Četri no bērniem - Torija, Maikls, Brendons un Ženēva dzīvo kopā ar māti. Bērni neslēpj, ka viņus sāpina vienaudžu ņirgāšanās par "jocīgajām" mātes krūtīm, taču Leisija stingri paliek pie sava: "Es vēlos pasaulē lielākās krūtis un to daru jūsu, bērnu, dēļ. Jums būs labāka dzīve..."

Kā domā Vailda, tieši krūtis ir viņas peļņas avots.

Tās ir jāpalielina vai jāiet pensijā - tā skan sievietes devīze!

Ja kuplo krūšu īpašniecei izdosies veiksmīga operācija un viņa tiks pie kārotā krūšu izmēra - viņa pakāpeniski iemantos lielāko krūšu īpašnieces titulu.

"Es iegūšu piekto vietu un tad palēnām jau pirmo," pārliecināta ir Vailda. "Un tas ievērojami palielinās manu honorāru!"

Pati savu bērnu nevar vairs pacelt

Saprotams, ka šādas krūtis rada virkni ierobežojumu un neērtību. Ar sportu sieviete jau sen vairs nedrīkst nodarboties, kā arī pašas mazāko bērnu viņa vairs fiziski nevar pacelt uz rokām. Tāpat arī gulēt sieviete var tikai uz sāna, apņemot spilvenu.

Vailda ar vienu no faniem
Vailda ar vienu no faniem Foto: Ekrānšāviņš no dailymail.co.uk

Komentāri (25)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu