Aicina pieteikties balvai «Platīna pele 2012»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) izsludinājusi pieteikšanos IKT balvai «Platīna pele 2012», informēja LIKTA.

Balvas mērķis ir apzināt un īpaši izcelt labākos pēdējo gadu laikā Latvijā radītos e-pārvaldes risinājumus, inovatīvākos e-pakalpojumus un IKT risinājumus, kā arī informēt par tiem biznesa vidi un sabiedrību kopumā.

Nominācijām var pieteikties attiecīgo pakalpojumu, projektu īpašnieki: valsts iestādes, privātā sektora uzņēmumi, akadēmiskās organizācijas, nevalstiskās organizācijas un privātpersonas.

Vairākas kategorijas

Šogad Latvijas IKT balvu nominanti tiks vērtēti un godalgoti kategorijās: e-pārvalde, e-pakalpojumi, e-biznesa risinājumi un pakalpojumi uzņēmumiem, kā arī labākais e-skolotājs.

Kategorijā «labākais e-skolotājs» aicināti pieteikties skolotāji, e-prasmju pasniedzēji un citi pretendenti, kas devuši nozīmīgu ieguldījumu e-prasmju veicināšanā un e-vides lietotāju izglītošanā. E-skolotājs balvai var pieteikties pats vai arī viņu var izvirzīt cita persona, saskaņojot to ar pretendentu. Balva tiks piešķirta par e-prasmju jomas attīstīšanu, e-vides lietotāju izglītošanu un ieguldījumu informācijas sabiedrības attīstībā vietējā un nacionālā mērogā.

Projektu var pieteikt konkursam, ja tas ir izstrādāts, ieviests un iesniegšanas brīdī ir aktīvs. Pretendentu vērtēšanu veiks neatkarīga un kompetenta žūrija.

Šāds pasākums tiek rīkots sesto reizi

«Man ir patiess prieks, ka tā ir kļuvusi par nozīmīgu un prestižu informācijas un komunikācijas tehnoloģiju nozares tradīciju. Nozares uzņēmumiem tā ir lieliska iespēja ne tikai izcelt savu produktu un organizāciju resursus, bet arī popularizēt tos ne tikai nacionālā, bet arī starptautiskā līmenī,» komentē LIKTA prezidente Signe Bāliņa.

«Platīna peles 2012» pieteikumus var iesniegt elektroniski līdz 26 oktobrim, aizpildot pieteikumu formu asociācijas mājaslapā «www.likta.lv». Mājaslapā kandidāti var arī detalizēti iepazīties ar balvas dalības noteikumiem un nolikumu.

Apbalvošanas ceremonija norisināsies LIKTA 14.gadskārtējā konferencē 30.novembrī. Apbalvojumu saņems gan projekta «īpašnieks», gan izstrādātājs vai piegādātājs.

Zināmi laureāti

Iepriekšējo gadu laureātu vidū ir tādas organizācijas un uzņēmumi kā Ceļu satiksmes drošības direkcija, «If Latvija», «Swedbank», «Lattelecom», «Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs», Valsts ieņēmumu dienests, Zemkopības ministrijas Lauku atbalsta dienests un citi.

LIKTA ir profesionāla nevalstiska organizācija, kas izveidota 1998.gadā un aptver visu Latvijas IKT nozari - elektroniku, datoru aparatūru un programmatūru, telekomunikācijas un pakalpojumu sniedzējus. LIKTA mērķi ir veicināt informācijas sabiedrības izveidi un nozares attīstību Latvijā. LIKTA apvieno vairāk nekā 200 biedru - nozares organizācijas, kā arī individuālos biedrus un asociācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu