Linda Leen: Esmu vēlais zieds (111)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Žurnāls "Una"

“Es sapratu, ka nedrīkstu dzīvot ilūziju pasaulē, jo tas ir strupceļš. Pavisam noteikti ne ceļš uz mērķi,” atzīst dziedātāja Linda Leen. Stipra un apņēmīga!

Pilnu interviju lasi žurnāla “Una” jūlija numurā, bet piedāvājam dažas dziedātās atziņas no šīs emocionālās sarunas.

*Man raksturīgi visu mēģināt paveikt tagad un tūlīt. Apmēram tā, kā saka mazas meitenes: “Man vajag tagad, man vajag tūlīt!” Es ļoti gribētu iemācīties kļūt pacietīga. Pieradums atlikt sapņus, mīlestību un mīļotos cilvēkus uz vēlāku laiku ir ļoti riskants, jo viss var zust jau nākamajā brīdī.

*Man ir viena otra atmiņa, kas sāp, kad aiztiek. Kuram patīk, ka sāp? Kādā mirklī izlēmu, ka ērtāk ir nejust. Labāk izdomāt savu versiju. Tādu, kas man der, kurā jūtos ērti un kurā man nav vajadzības izdzīvot sāpes.

*Šķiet, šobrīd man ir ļoti labs kontakts ar sevi. Labākais, kāds dzīvē bijis. Es godīgi runāju ar sevi, ļauju sev just – lai nāk sāpes, lai nāk prieki, lai nāk dzīve! Visu laiku biju gribējusi to kontrolēt.

Sāku sevi pieņemt, un – tici vai ne – paliek vieglāk. Tā nav samierināšanās.

*Esmu iemantojusi kaprīzas dīvas slavu, kam tā vien gribas izjaukt pasākumus. Sviests! Mūziku es mīlu vairāk par visu šajā dzīvē. Es vēlos dziedāt, nevis atteikties no koncertiem.

*Man ir trīs laimes vaļi. Pirmais valis ir veselība. Tur ir arī spēks un enerģija. Daudz enerģijas. Otrais ir ģimenes valis. Viņš gan vēl nav atpeldējis. Vēlos, lai man ir ģimene un labs cilvēks blakus! Gribu atrast lielo mīlestību, bet vairs ne tādā romantizētā gaismā. Drīzāk emocionāli, intelektuāli, ķermeniski sev piemērotu cilvēku, ar kuru kopā augt, attīstīties un “raut jumtu”. Un bērnus audzināt. Trešais ir profesionālais valis. Vēlos strādāt kopā ar labākajiem mūzikas, video un mārketinga profesionāļiem pasaulē.

Es būtu laimīga, ja man nebūtu jāupurē neviens no šiem vaļiem, lai dabūtu otro vai trešo. Tas būtu ideāli!

*Mīlestība, kas prasa pārāk daudz no cilvēka, nav mīlestība, bet atkarība. Tu sevi, visu savu būtību, spēku un vēlmes noliec uz ziedošanās altāra. Tas nav vajadzīgs ne vienam, ne otram. Jo cilvēks piedzimst un nomirst viens, un viņš lielākoties arī ir viens. Kad to apzinās, tikai tad ir iespējams realizēties īstās attiecībās, jo atkarība ir šausmīga lieta – tā visu bojā. Tu dod otram, cerot no otra sagaidīt to pašu...

*Daudzi mani vienaudži saka – liekas, ka man joprojām ir 24, bet es tiešām jūtos kā sieviete 30 gados. Man liekas, ka es tā jutīšos vēl kādu laiku. Man ir sajūta, ka šis ir laiks, kad es sāku dzīvot. Tikai tagad pumpurs ir gatavs izlauzt savu pirmo lapu. Es esmu tas asns, kas no augsnes ir izlauzies. Domāju, ka mans ziedēšanas laiks vēl tikai priekšā!

Komentāri (111)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu