Anistone drauga uzturēšanai iztērējusi 50 miljonus USD (48)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aktrise Dženifera Anistone ar Džastinu Terū satiekas nepilnu gadu, taču summa, ko aktrise iztērējusi savam draugam, jau tagad ir milzīga – tabloīdi aprēķinājuši, ka Terū uzturēšana Anistonei izmaksājusi ne mazāk kā 50 miljonus dolāru, raksta MyJane.ru.

Aprēķinot Anistones izdevumus, tabloīdi balstījušies uz aktrises draugu izteikumiem un, protams, uz faktiem. Tātad: 9 miljoni USD iztērēti par kopīgo māju Ņujorkā, 4 miljoni USD – mājas remontam, 21 miljons USD – mājai Losandželosā, 10 miljoni – šīs mājas remontam.

Aptuveni miljonu Anistone iztērējusi par Terū mājas remontu; viņam par 57 tūkstošiem USD nopirkti divi motocikli. Jaka izmaksājusi 12 tūkstošus USD, glezna – 45 tūkstošus USD. Nauda, kas iztērēta kopīgajai atpūtai, viesnīcām, restorāniem un kruīziem, nav saskaitīta.

Šāda «grāmatvedība», domājams, daudzus iedzītu šausmās. Taču pāra draugi saka: «Ne Dženifera, ne Terū šajā situācijā neredz neko apkaunojošu. Protams, Anistone nopelna vairāk un ir izdevīgākā situācijā, tālab – kādēļ gan lai viņa netērētu naudu vīrietim, kuru mīl?»



Komentāri (48)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu