Seksa laikā gūtās traumas – Top 10 (28)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Katru gadu britu pāri seksuālo eksperimentu laikā rada sev 350 miljonu mārciņu lielus zaudējumus. Vairāk kā trešdaļa pāru gultas prieku laikā noteikti kaut ko salauž, bet 10% pēc tam pat pieprasa apdrošināšanas kompānijām segt radušos zaudējumus.

Bojājumiem un pilnīgai iznīcināšanai visbiežāk tiek pakļautas lampas, vāzes, gultas un arī norauti aizkari.

Vai nu nemākulības, vai liekas karstasinības dēļ ļoti daudzi briti kaisles uzplūdos rada sev dažādu smaguma pakāpju traumas: 41% gūst apdegumus no seksuālās darbības uz paklājiem un citām abrazīvām virsmām, 30% savelk muguras muskuļus, bet 12% gūst plaukstu izmežģījumus.

Visizplatītāko traumu, kas gūtas seksuālo “piedzīvojumu” laikā, Top 10: 1.Apdegumi seksa laikā uz paklājiem; 2.Muguras sastiepumi; 3.Izmežģīti elkoņi; 4.Izmežģītas plaukstas locītavas; 5.Gurnu sasitumi, kas izraisa zilumu parādīšanos; 6.Kāju sasitumi, kas izraisa zilumu parādīšanos; 7.Saskrāpēti elkoņi; 8.Saskrāpēta mugura; 9.Puni uz galvas; 10.Ekstremitāšu lūzumi.

Ja jau angļi, kuri tiek uzskatīti par tikumības paraugu, seksa laikā gūst zilumus un punus, tad grūti iedomāties, kas var notikt ar daudz karstasinīgākām nācījām. Tāpēc, ja plānojat izmēģināt kādu jaunu pozu no “Kamasutras”, lūdzu, esiet uzmanīgi!

Komentāri (28)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu