Ginta Lapiņa «Yves Saint Laurent» reklāmas kampaņā (17)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

7. martā Parīzē, beidzoties modes nedēļu maratonam, starptautisku atpazīstamību guvušas vairākas latviešu modeles, tostarp arī panākumiem bagātā latviete Ginta Lapiņa - vienīgā modele Baltijā, kura piedalījusies slavenā modes nama «Yves Saint Laurent» reklāmas kampaņā, informē modeļu aģentūra «Dandy».

Šīs sezonas Modes nedēļu ietvaros mūsu latviešu modele Ginta Lapiņa ir sadarbojusies ar lielāko daļu vadošo dizaineru, tādā veidā vēl vairāk nostiprinot savas augstās pozīcijas. Ņemot vērā skaitliski visvairāk aizvadītās skates Milānas, Parīzes un Ņujorkas modes nedēļas ietvaros, Ginta starp latviešu modelēm ieņēmusi augstākās pozīcijas. Tas norāda uz meitenes augsto vērtību, vēlreiz pierādot – Ginta ir Latvijas topmodele.

Latviešu modele Denija Sarkanbikse
Latviešu modele Denija Sarkanbikse Foto: Publicitātes foto / dandy.lv

Modeļu aģentūra «Dandy» ir priecīga arī par modeles Karlīnas Caunes panākumiem Parīzes modes nedēļas ietvaros, un lepojas, ka jaunās latviešu modeles ir tik ļoti pieprasītas un spējīgas piesaistīt arī pieredzējušu modes ekspertu uzmanību.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu