Lāgerfelds: «Adele ir pārāk resna!»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Leģendārais modes dizainers Karls Lāgerfelds nodēvējis britu dziedātāju Adeli par pārāk resnu, izpelnoties nosodījumu no viņas fanu puses.

78 gadus vecais dizainers, kas pašlaik vada modes namu «Chanel», intervijā Ņujorkas laikrakstam «Metro» izteicies, ka Adelei ir debešķīga balss, taču viņa ir «mazliet par resnu».

Leģendārais modes dizainers Karls Lāgerfelds
Leģendārais modes dizainers Karls Lāgerfelds Foto: AP/ScanPix

Lāgerfelda uzmanības lokā nonākusi arī uzlecošā zvaigzne Lana del Reja. Dizainers dziedātāju atzinis par «tīri labu. Viņa izskatās kā mūsdienu dziedātāja. Fotogrāfijās viņa ir skaista. Vai viņa ir veidota ar visādiem implantiem? Viņa nav vienīgā, kurai ir implanti.»

Dizainera komentāri izraisījuši sašutuma vētru Adeles fanos, kas tviterī draud vairs neiegādāties «Chanel» ražojumus, kamēr vien modes namā strādās Lāgerfelds, kā arī pauž sajūsmu par Adeles izskatu.

Britu dziedātāja nav tieši komentējusi Lāgerfelda izteikumus, taču iepriekšējās intervijās izteikusies, ka īpaši nepārdzīvo par savu izskatu, piezīmējot, ka viņa «nerada mūziku acīm, bet gan ausīm».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu