Skaisto un bagāto cilvēku skaistie un neparastie īpašumi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvien vairāk Holivudas zvaigžņu savas sapņu ligzdiņas iekārto Eiropā, mazos mīlīgos kūrtotos nolēpjoties no pielūdzēju acīm.

Vecpuisis Klūnijs nokaitinājis savus kaimiņus

Komo ezera apkārtnes iedzīvotāji apgalvo, ka viņi jau paspējuši pierast pie Holivudas slavenības Džordža Klūnija klātbūtnes, kas 2002. gadā iegādājies villu "Oleandra", kura uzcelta 18. gadsimtā. Nesenā pūļa ažiotāža, kad cilvēki vairākas diennaktis pēc kārtas gaidījuši Klūnija un viņa slaveno draugu parādīšanos, skaidrojama tikai ar to, ka nekad iepriekš šie cilvēki nebija redzējuši Bredu Pitu un Ketrīnu Zetu–Džounsu dzīvē. Toties tagad Klūnijs vairs nevienam nešķiet interesants, kad ar laivu iras pa ezera ūdeņiem vai ar vietējiem zēniem cenšas uzspēlēt basketbolu sporta laukumā, vai arī sveicina visas pretī nākošās večiņas, izrunājot sveiciena vārdus itāliski. Tomēr Holivudas aktiera dzīve šajā pusē nav bez problēmām: Klūnijs nodomājis ar dzelzs tiltiņu apvienot divu villu — "Margeritas" un "Oleandras" — teritorijas. Vietējās iestādes, kas vienmēr bijušas pretimnākošas Holivudas vecpuisim, iespējams, šoreiz Klūnija ieceri nav atbalstījušas. Džordža Klūnija nodomi saniknojuši kaimiņus. "Mēs netaisāmies viņam atdot pludmali," savulaik kareivīgi noskaņots bija veikala īpašnieks, kurš pirms tam bija aktiera fans. "Tas, ka aktieris ir bagāts un slavens, nenozīmē, ka viņš var iegūt visu, ko vēlas. Daži pat baidās, ka Klūnijs var iegādāties visu pilsētu."

Breds Pits un Andželina Džolija meklē vientulību

Breds Pits un Andželina Džolija Parīzē dzīvo 17 stāvu mājā, kur viņiem ir grezns dzīvoklis ar skatu uz Eifeļa torni. Pati māja gan atrodas visai nepierastā vietā — pie Parīzes metro pārvada; arī apkārtne nav no tīrākajām, toties te lieliski var noslēpties no fotogrāfiem, kas pārim īpaši sekoja laikā, kad viņi gaidīja meitu. Tiesa gan, kaimiņi sacījuši, ka pāris diezgan bieži strīdējies par dažādiem jautājumiem. Turklāt tas noticis arī skaļi. Pāra Malibu māja atrodas gana nomaļā vietā, kur lieliski pārskatāma apkaime.

Gibsona ciešanas ļauj iegādāties salu

Savulaik aktieris un režisors Mels Gibsons ar savu jaunāko filmu "Kristus ciešanas" nopelnīja pietiekami daudz naudas, lai iegādātos salu. Par Mago salu Fidži aktieris samaksājis 15 miljonus dolāru (gandrīz astoņi miljoni latu), un tā nopirkta no japāņu viesnīcu kompānijas. Kinozvaigzne vēlas izmantot salas pludmales un divas lagūnas, lai tajās atpūstos kopā ar draugiem.

Holivudas zvaigznes finansiālais stāvoklis gan šā pirkuma dēļ īpaši nav cietis, jo viņa uzņemtās filmas "Kristus ciešanas" peļņa tiek lēsta 540 miljonos dolāru (280 miljoni latu). Tiesa, dažādas problēmas aktierim sagādāja salas iedzīvotāji, kas protestēja pret to, ka viņu sala tiek pārdota.

Pirāts Džonijs Deps pārcēlies uz savu salu

Filmas "Karību jūras pirāti" zvaigzne Džonijs Deps 2004. gadā nopirka pats savu salu par diviem miljoniem ASV dolāru.

Pusotru kilometru garajā salā "Little Halls Pond Cay" ("Mazais zāļu dīķa rifs") ir sešas atsevišķas smilšu pludmales un centrālā lagūna, kuru ieskauj palmas, raksta laikraksts "The Sun". Tropu salā ir arī privāta osta un personāla mājokļi. Džonijs un viņa franču dzīvesbiedre Vanesa Paradī uzskata, ka viņu atvasēm — septiņus gadus vecajai Lilijai Rozei Melodijai un četrus gadus vecajam Džekam — vientuļā sala ir perfekta vieta, lai pavadītu bērnību. "Tur ir tik skaisti un mierīgi, un iespējams justies atbrīvoti," saka Deps. "Nākotnē vēlos tur pavadīt pēc iespējas vairāk laika, jo tā ir pavisam citāda dzīve nekā pilsētā. Tās noteikti būs mūsu īstās mājas, bet mēs laiku pavadīsim arī Francijā un ASV, tātad mūsu bērniem būs iespēja apgūt vairākas kultūras."

Madonna ar Londonas namiem

Popdīva Madonna pirms gada krietni patērējusies — viņa par 900 tūkstošiem sterliņu mārciņu iegādājās otru savrupnamu Londonā. Kā ziņo izdevums "The Sun", šī ēka paredzēta viņas palīgiem un atrodas kaimiņos dziedātājas savrupmājai, kas maksā septiņus ar pusi miljonus sterliņu mārciņu. "Madonnai patīk savs Londonas nams, taču viņa vienmēr uzskatījusi, ka tas ir pārlieku šaurs," zinājis stāstīt dziedātājas kaimiņš. "Mājas te nav tik lielas kā Losandželosā, tāpēc viņa pirms pāris gadiem nopirka dzīvokli kaimiņos savam menedžerim, bet pēc tam sāka apstaigāt kaimiņus, cenšoties noskaidrot, vai kāds no tiem nav ar mieru pārdot savu savrupnamu. Kāds baņķieris piekrita. Madonna uzskata, ka pēc savrupnama iegādes viņas drošība pieaugs. Tagad viņa plāno palielināt kalpotāju štatu, turklāt kaimiņmājā tiks iekārtots birojs." Madonnai jau ir savrupnams Viltšīrā, kā arī nami Ņujorkā, Maiami un Losandželosā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu