Pludmales centrs „Brazīlija” atklāj bērnu radošās attīstības dienas centru (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pludmales sporta centrs „Brazīlija” jau no 2010.gada 9.jūnija atklāj radošo dienas centru, kas paredzēts bērniem vecuma grupās no 4 līdz 6 un no 7 līdz 14 gadiem.

Jaunais dienas centrs strādās darba dienās no 8.00 līdz 19.00, un nodarbības notiks latviešu valodā, bet laipni gaidīti būs arī angliski un krieviski runājošie audzēkņi, ar kuriem pasniedzēji runās viņu dzimtajā valodā.

Dienas plānu veido virkne nodarbību, kas orientētas uz bērnu radošo, sportisko un sociālo aktivitāti kopā ar vienaudžiem, neaizmirstot arī par rotaļāšanās un pasaku laiku. Katru nedēļu tiks izvirzīts viens temats, kuru bērni apgūs dažādās aktivitātēs. Latvijas labāko pludmales volejbola treneru un spēlētāju vadībā būs iespēja iepazīties ar dažādiem sporta veidiem, kas tiek organizēti Sporta un pludmales volejbola akadēmijas programmas ietvaros. Īpašas nodarbības veidos arī bērnu jogas trenere I.Ancveriņa-Roze. Savukārt 2-3 reizes nedēļā visas vasaras garumā tiks organizētas radošās darbnīcas kopā ar pazīstamiem māksliniekiem, piemēram, Nilu Īli un Lienu Mucenieci.

Stāsta septiņkārtējais Latvijas čempions pludmales volejbolā, 2001.gada Eiropas Čempionāta posma uzvarētājs Andris Krūmiņš: „Esmu ne vien sportists, bet arī divu lielisku puiku tēvs. Vecākajam dēlam ir deviņi, jaunākajam – trīs gadi. Kopā braucam uz pludmales sporta centru „Brazīlija”, un, kamēr es nododos treniņiem, bērni spēlējas rotaļu laukumā un izklaidējas. Viņiem šeit ļoti patīk, tādēļ vienmēr, kad dodos trenēties, viņi piesakās līdzi. Vecākais dēls jau nepacietīgi gaida dienas centra atklāšanu, lai piedalītos aktīvās nodarbēs un apgūtu perkusijas Nila Īles radošajā darbnīcā.”

Savā viedoklī dalās arī pludmales volejbola aizsācēja Latvijā Andromeda Bērziņa, kura uzskata, ka „šī ir lieliska iespēja savu atvasīti iesaistīt sportiskajās aktivitātēs, jo vecāki itin bieži prāto, kā to izdarīt, un – galvenais – kādu sporta veidu izvēlēties. Sabalansētā programma būs bērna labākais draugs, jo neradīsies iespaids par sistemātisku un smagu treniņnometni. Būs iespēja izkustēties kopā ar draugiem un iepazīt dažādus sporta veidus, neradot garlaicību, kas mazajiem itin ātri iestājas.”

Ideja par bērnu dienas centru dzimusi, „Brazīlijai” kļūstot par iecienītu bērnu ballīšu vietu, kas patīk ne vien vecākiem, bet arī mazajiem svinību dalībniekiem. Pludmales sporta centrs „Brazīlija” ir ērti pieejams gan rīdziniekiem, gan ārpus Rīgas dzīvojošajiem, jo atrodas pie lidostas viadukta. Tiek nodrošinātas arī plašas telpas un dažādas aktivitātes kopā ar citiem bērniem, kas ir svarīgākais vasaras periodā, kad vairāk jādomā, kā saplānot skolēna brīvo laiku. Ir padomāts arī par vecākiem, piedāvājot pieteikt savu bērnu radošā dienas centra aktivitātēm gan uz vienu dienu, gan uz nedēļu vai ilgāku laiku. Piedāvājuma izcenojums ir elastīgs, jo, piesakoties līdz 31.maijam, ir iespēja saņemt 10% atlaidi. Atlaidi tādā pašā apmērā saņemsiet arī tad, ja pieteiksiet divus vai vairāk bērnus, savukārt ar 20% mazāku summu var rēķināties Brazīlijas klienta kartes īpašnieki. Cenā iekļauta arī ēdināšana trīs reizes dienā, un to nodrošinās Cafe Brazil: svaigi, uz vietas pagatavoti produkti, kas būs visai tradicionāli un bērna puncītim draudzīgi, un ēdienkarte, kas saskaņota ar vecākiem. Sīkāka informācija par cenām un pieteikšanās iespējām: http://www.brazil.lv/lv/berni/radosas-attistibas-dienas-centrs/dienas-centra-cenas/

Protams, fakts, ka šobrīd privātie bērnudārzi vai vasaras nometnes izmaksā dārgāk, ir ne mazāk svarīgs. Un jāņem vērā, ka ar bērniem strādās speciālisti, būs pieejamas piemērotas telpas mazo lolojumu vajadzībām un izstrādātā programma būs sabalansēta, kur sports, radošās darbnīcas un rotaļas ies roku rokā. Kopējā telpu platība ir aptuveni 2070 m², un bērniem atvēlēta īpaši izveidota, mūsdienīga telpa, kur nodoties rotaļām, pludmales smilšu laukumi un kafejnīca. Telpas tiks pielāgotas katras radošās darbnīcas vajadzībām, un visi izmantotie materiāli iekļauti kopējā dienas centra cenā.

Pludmales centrs „Brazīlija” ir 21.gadsimta izklaides un sporta centrs. Centrā ir pieejami četri pludmales laukumi, kurus iespējams pielāgot dažādiem pludmales sporta veidiem (volejbolam, futbolam, badmintonam, rokasbumbai un tenisam), kā arī dažādiem izklaides pasākumiem ar dejām smiltīs. Visa gada garumā gaisa temperatūra turas virs 20 grādu atzīmes, nodrošinot arī ziemā sporta treniņiem piemērotus apstākļus gan profesionāliem sportistiem, gan atpūtniekiem, kuri vēlas eksotiku jebkuros laika apstākļos.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu