Kad muļķīgs joks kļūst par veiksmes stāstu – māju pārdod dinozaurs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Carters News Agency

Iztēlojoties, kā izskatās tipisks nekustamo īpašumu aģents, pirmā doma nāk prātā – cilvēks uzvalkā un portfeli rokās. Savukārt raksturīgākās nekustamo īpašumu sludinājumu fotogrāfijas ir tukšas telpas ar vai bez ērtībām, perfekta kārtība un lielisks dārzs. Tomēr kāds amerikāņu nekustamo īpašumu aģents izlēma pasniegt mājokli mazliet neordinārākā veidā, proti, sludinājumu fotogalerijā attēlot nelielu ieskatu, kā mājoklī dzīvotu dinozaurs.

Kad Teksasas štata nekustamo īpašumu aģentu Keisiju Levisu nolīga pārdot kāda mājokli, aģents nekavējoties nolēma padarīt sludinājumu amizantāku un piesaistīt potenciālos klientus ar komiskām sludinājumu fotogrāfijām. Tā kā mājoklis atrodas 42 kilometrus no slavenā Teksasas Dinozauru parka, kurā apskatāmas īstas dinozauru pēdas, Keisijs nolēma, ka mājoklis ir jāreklamē dinozauram.

Foto: Carters News Agency / Scanpix

Mājokļa sludinājumam tika radīts video, kurā atspoguļota dinozaura ikdiena divu guļamistabu namiņā, kā arī vesela fotogalerija ar dinozaura ikdienas gaitām, piemēram, zāles pļaušanu, ēdiena gatavošanu, žurnāla lasīšanu un makšķerēšanu piemājas upītē. Šis video ātri vien kļuva populārs sociālajos medijos, savukārt nekustamo īpašumu aģents saņēma tūkstošiem zvanu no interesentiem.

Teju 90 000 dolāru vērtais 74 kvadrātmetrus plašais divu guļamistabu un vannasistabas namiņš tika pārdots vien divu dienu laikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu