"Vite autonams" kļūs par "Seat" dīleri Latvijā (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

SIA "Vite autonams", sadarbībā ar reģionālo importētāju "Iberia Motor Company S.A.", ir kļuvis par "Seat" markas automobiļu dīleri Latvijā.

No 2005.gada 14.oktobra SIA "Vite autonams" telpās, Pulkveža Brieža ielā 31, darbojas "Seat" autosalons un serviss, kurā organizēta kā jaunu automobiļu pārdošana, tā arī servisa apkalpošana visiem "Seat" automobiļiem, ieskaitot garantijas darbus un oriģinālo rezerves daļu tirdzniecību.

Latvijas tirgum tiks piedāvāts pilnībā atjaunots "Seat" modeļu klāsts: "Seat Ibiza", "Seat Cordoba", "Seat Altea", "Seat Leon" (pārdošanā Latvijā no 2006.gada I.ceturkšņa), "Seat Toledo", "Seat Alhambra". Jauno "Seat" automobiļu pircējiem būs pieejama plaša dzinēju un komplektāciju izvēle: 3 benzīna dzinēji - 1,4 16V (75 ZS), 1,6 MPi (102 ZS), 2,0 FSI (150 ZS) un 3 dīzeļa dzinēji dažādās versijās - 1,4 TDi (70 un 80 ZS), 1,9 TDi (100, 130 un 150 ZS) un 2,0 TDi 16V (140 ZS). Katram modelim pieejama sporta versija, kura tiek komplektēta ar sporta sēdekļiem, spoileriem, vieglmetāla diskiem, pedāļiem ar alumīnija uzlikām un aprīkota ar īpaši jaudīgiem dzinējiem, piemēram, "Seat Ibiza Cupra" ir 1,8l 20V turbo benzīna dzinējs ar 180 ZS lielu jaudu.

Cenas "Seat" automobiļiem ir sākot no 10 490 euro. Uzņēmuma tirdzniecības direktors Andrejs Lazebņiks domā, ka "Seat" automobiļu potenciāls jauno automobiļu tirgū Latvijā ir aptuveni 2% no kopējā jauno automobiļu tirgus gadā."

Runājot par piegādi, A.Lazebņiks norāda, ka tiks izmantota "Iberia Motor Company" noliktavu, kurā ir vairāk nekā 1000 "Seat" automobiļu un piegāde uz Rīgu būs iespējama 1-2 nedēļu laikā. Rezerves daļu piegāde notiks 2 reizes nedēļā.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu