Rīgā sevi piesaka pasaulslavenā veļas un apģērbu kompānija "Wolford"

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 17. februārī, Rīgā tika atklāts pirmais visā pasaulē zināmā un novērtētā zīmola "Wolford" izsmalcinātās un elegantās veļas un apģērbu veikals Latvijā.

"Wolford" Latvijas sievietēm piedāvās klasiski elegantu apģērbu no kompānijas pamatlīnijas un apģērba aksesuārus no savām kolekcijām: luksusa segmenta zeķes, zeķbikses, apģērbus un apakšveļu. "Wolford" ir viens no pasaulē visu laiku pieprasītākajiem izsmalcinātas un augstas kvalitātes sieviešu, vīriešu veļas un apģērbu ražotājiem. Kompāniju Austrijā, Bregenzā, 1949.gadā dibināja Reinholds Volfs (Reinhold Wolff), rūpnieks no Bregenzas, un Valters Palmers (Walter Palmers), mazumtirdzniecības privātuzņēmējs no Vīnes. 1950.gada 1.janvārī pasaule ieraudzīja pirmo zeķu un zeķbikšu produkciju, un vienlaicīgi tika reģistrēts arī “Wolford” zīmols. Tagad “Wolford” strādā 10 starptautiskos tīklos, kompānijai ir pārstāvniecības vai butiki 60 valstīs visā pasaulē, kā arī aizsākusies veiksmīga sadarbība ar vairākiem pasaulslaveniem dizaineriem, piemēram, Džordžo Armani, Vivjenu Vestvudu, Karlu Lāgerfeldu un Emilio Pucci. “Wolford” ilgo panākumu pamatā ir tikai visaugstākās kvalitātes produkcijas piedāvājums klientiem visā pasaulē, un zīmola kultūra apvieno emocionalitāti, dzīves un jutekliskuma pieredzi. "Ikviena no mums – sievietēm – spēj novērtēt nevainojamas kvalitātes apģērbus, veļu un izsmalcinātas zeķes, un es patiešām esmu priecīga, ka šodien jau varu sagaidīt pirmos apmeklētājus “Wolford” veikalā Rīgā un piedāvāt to, ko sniedz “Wolford” 50 gadu ilgā pieredze ražošanā: luksusa kvalitāti, nevainojamu eleganci un oriģinalitāti," veikala nepieciešamību uzsver "Wolford" Latvijas pārstāvniecības "WF Fashion" vadītāja. Iepazīstoties ar produkciju citviet pasaulē un gūstot pozitīvu pieredzi, “WF Fashion” vadītājai radusies vēlme atvērt veikalu Latvijā, lai arī Latvijā sievietes iepazītu “Wolford” skaistuma un kultūras, ideju un kvalitātes, vērtību radīšanas pasauli. 2004.gada agrā rudenī bija pirmā tikšanās ar “Wolford” pārstāvjiem Austrijā. Kompānijas vadība, iepazinusies ar tirgus situāciju Latvijā un “WF Fashion” viedokli, kā popularizēt “Wolford” zīmolu Latvijā, atzina, ka Latvija “Wolford” zīmolam ir ļoti interesants tirgus, un priecājās, ka uzņēmīgi cilvēki ir piedāvājuši atklāt Rīgā “Wolford” veikalu. Jau pagājušā gada novembrī tika parakstīts sadarbības līgums, un Latvijas sievietēm tika atvērtas durvis uz neatkārtojamas izsmalcinātības sieviešu veļas un apģērbu pasauli. "Wolford" veikals atrodas Rīgā, Tērbatas ielā 28.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu