Datorvīrusu radītāji izmanto Deividu Bekhemu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Datorvīrusu radītāji izmanto britu futbolista Deivida Bekhema slavu, lai pamudinātu saņēmējus atvērt inficēta elektroniskā pasta sūtījumus.

Plaši izplatīti paziņojumi, kuros solīts parādīt attēlus ar Anglijas futbola kapteini kompromitējošās situācijās. Ikviens, kas apmeklēs sūtījumā norādīto interneta adresi, neredzēs Bekhemu, bet gan inficēs savu datoru ar vīrusu, ļaujot hakeriem to kontrolēt. Bekhemam veltītais vīruss ir jaunākais hakeru izgudrojums saistībā ar slavenībām. Iepriekš maldinoši e-pasta sūtījumi solījuši informāciju par dziedātājām Britniju Spīrsu un Avrilu Lavinju, tenisisti Annu Kurņikovu un aktieri un politiķi Arnoldu Švarcenegeru. Programma, kas pati instalējas uz noteikto interneta adresi apmeklējušā lietotāja datora, pazīstama kā ''''Hackarmy'''', un tās mērķis ir izmantot arvien vairāk datoru nepieprasītā pasta izsūtīšanai. Šī tipa vīruss visbīstamākais ir datoriem, uz kuriem instalētas ''''Microsoft Windows'''' 95, 98, 2000, NT un XP versijas. Vīrusu pazīst daudzas pretvīrusu programmas, kas tiek regulāri atjaunotas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu