Krējuma kokteilis .

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Esam atpakaļ no karstā atvaļinājuma, lai jums, kuri daudzi vēl atpūšas, stāstītu par dzīves baudām, amizantiem, azartiskiem un neaizmirstamiem pasākumiem, kuri, protams, priecē arī vasarā. Par tiem jau drīzumā, bet vispirms no lielā vasaras piedāvājumā daži notikumi mūsu kokteilī.

Karstie Mis un Misters

Lai gan arī pie mums ir gana karsts, šķiet konkursa mis un misters Latvija dalībnieki to nekad ta arī neuzzinās, jo ziemeļnieciskie skaistuļi spītīgi tiek ievēlēti zemēs, kur karsts ir visu laiku, šoreiz Turcijas pilsētā Kemerā. Pagāšnedēļ tikām pie jauniem titula īpašniekiem- par mis Latviju kļuva valmieriete Agnese Eiduka, bet misters Latvija ir rīdzinieks Artūrs Pudenko.

Burvji spieto

Jūlija pēdējā dienā Vērmanes dārzs bija pārpildīts ar šķirmicēm, tur svinēja Harija Potera 15. dzimšanas dienu. Potera svētkus svin grāmatas autores dzimšanas dienā. Ēnainajā Rīgas parkā tikās Potera fanu kluba biedri gandrīz no visas Latvijas, bija arī dāvanas un vēlējumi jauniem labiem brīnumiem. Izskatās gan, ka pieaugušajiem maz rūp Harija Potera varonīgā vēsture. Nesen izsolē Anglijā tika piedāvāta māja, kurā notika pirmās filmas par mazo burvi uzņemšana. Diemžēl neviens par šo Breknelā esošo namu nevēlējās maksāt prasīto ceturtdaļmiljonu mārciņu. Ziņu par to, vai šāda neveiksme saistīta ar ļaunām burvestībām, nav.

Briljantie džinsi

Šī ir visvairāk gaidītā reklāma GAP džinsu ražotāju vēsturē. Pirmo reizi zilās bikses līdzās demonstrē divas mūzikas karalienes – Madonna un Misija Eliota. Turklāt katrai no dāmām GAP tērps piemeklēts atbilstoši viņu stilam. Un arī šoreiz Madonna pilnībā attaisnojusi savu “materiālās meitenes” tēlu, papildinot savu izskatu ar Nīla Leina briljanta dārglietām piecu miljonu dolāru vērtībā.

Kapteinis Rasels

Līdz zobiem bruņojušies pirāti un varonīgi jūrasbraucēji, kas spītējot stājas tiem pretī. Romantiskus un aizraujošus piedzīvojumus sola jaunākā filma ar “Oskarotā” gladiatora Rasela Krova piedalīšanos. Lenti “Saimnieks un komandieris” režisējis Krova tautietis, trīsreiz Amerikas Kinoakadēmijas balvai nominētais austrālietis Pīters Veirs. Viņa kontā jau ir skatītāju iemīļotās filmas “Trumenšovs”, “Zaļā karte” un “Mirušo dzejnieku biedrība”, bet “Saimnieks un Komandieris uz ekrāniem parādīsies Novembra vidū.

Aizgājis karaļa atklājējs

Pasaules mūzikas sabiedrība pagājušajā nedēļā piedzīvojusi smagu zaudējumu. Memfisā 80 gadu vecumā miris viens no rokenrola pamatlicējiem – Sems Filipss. Tieši viņš dibināja leģendāro ierakstu kompāniju Sun Records, palīdzēja aizsākt karjeru tādām mūzikas zvaigznēm kā Džonijs Kešs, Džerijs Lī Lūiss un B.B.Kings. Bet pats galvenais – Sems Filipss bija tas vīrs, kurš atklāja rokenrola karali Elvisu Presliju. Mūzikas vēsturē viņu atcerēsies arī kā slavenā “rokabillī” stila dibinātāju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu