''Tallink'' pārvadāto pasažieru skaits starp Rīgu un Stokholmu augustā pieaudzis par 6,6%

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Igaunijas prāmju operators "Tallink Grupp" šā gada augustā maršrutā starp Rīgu un Stokholmu pārvadājis 94 172 pasažierus, kas ir par 6,6% vairāk nekā attiecīgajā mēnesī pērn, liecina kompānijas paziņojums Tallinas biržai.

Salīdzinājumā ar 2017.gada augustu šajā mēnesī šogad pieaudzis pārvadāto pasažieru skaits visos "Tallink Grupp" tirgus segmentos.

Pārvadājumos starp Igauniju un Somiju "Tallink Grupp" pakalpojumus augustā izmantojuši 495 856 pasažieri, kas ir par 0,7% vairāk nekā pirms gada. Starp Somiju un Zviedriju pārvadāto pasažieru skaits pieaudzis par 0,7% un veidojis 293 293, bet reisos starp Igauniju un Zviedriju pasažieru skaits palielinājies par 1,7% un bijis 109 811.

Tikmēr kopumā ar kompānijas prāmjiem pagājušajā mēnesī pārvadāto pasažieru skaits bijis 993 078, kas ir par 1,3% vairāk nekā pirms gada.

"Tallink Grupp" pārvadāto kravu apmērs augustā salīdzinājumā ar šo mēnesi pirms gada pieaudzis par 2,8% - līdz 31 517 kravas vienībām, bet pārvadāto pasažieru transportlīdzekļu skaits samazinājies par 0,6% - līdz 115 322 spēkratam.

Satiksmi starp Rīgu un Stokholmu "Tallink Grupp" sāka 2006.gada aprīlī. Pašlaik "Tallink " prāmji reisus starp Latvijas un Zviedrijas galvaspilsētām veic katru dienu.

"Tallink Grupp" prāmji veic pārvadājumus ar zīmoliem "Tallink" un "Silja Line".

Uzņēmuma akcijas kotē Tallinas fondu biržas oficiālajā sarakstā. Lielākais akcionārs ir Igaunijas investīciju kompānija "Infortar", kam pieder 38,75% "Tallink Grupp" akciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu