Tirdzniecības centra "Alfa" apgrozījums pērn - 37,9 miljoni latu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tirdzniecības centra "Alfa" apgrozījums pagājušajā gadā sasniedzis 37,922 miljonus latu, kas divas reizes pārsniedz iepriekšējā gada rādītājus, pavēstīja "Alfas" direktore Iveta Feldmane.

Viņa norādīja, ka pagājušajā gadā "Alfu" apmeklēja vairāk nekā seši miljoni cilvēku, kas ir par 89% vairāk nekā 2001.gadā. 2002.gadā "Alfā" izdarīti gandrīz septiņi miljoni pirkumu, kas ir par 118% vairāk nekā 2001.gadā. Vidējā pirkuma summa pērn bija 5,45 lati. Vislielākais apgrozījums pagājušajā gadā bija veikaliem "Maxi Rimi", "Jysk", "Drogas", bet arī daudzi mazie veikali ir būtiski palielinājuši savu apgrozījumu, piemēram, "Saldā dzīve", "Tev no sirds", "Nat Plus", "Dzīvības avots" u.c. Feldmane pastāstīja, ka pērn tika atvērts tirdzniecības parka otrais stāvs un šobrīd "Alfā" darbojas 78 veikali. "Uzskatu, ka tieši tirdzniecības parka otrā stāva atklāšana, kurā tiek piedāvātas plaša patēriņa preces mājas labiekārtošanai un atpūtai, nostiprināja "Alfas" pozīcijas tirgū," viņa atzina. Tirdzniecības parka "Alfa" īpašnieki ir kompānija "Linstow Varner", kas "Alfu" bijušās rūpnīcas "Alfa" vietā Brīvības ielā atklāja 2001.gada jūnijā. 2001.gada "Alfas" apgrozījums bija 17,6 miljoni latu, to apmeklēja 3,3 miljoni cilvēku, kopumā izdarot 3,2 miljonus pirkumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu