"Alfas" apgrozījums pērn sasniedzis 17,5 miljonus latu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tirdzniecības centra "Alfa" apgrozījums 2001.gada laikā sasniedzis 17,575 miljonus latu, BNS informēja "Alfas" direktore Iveta Feldmane.

Tirdzniecības centru "Alfa" pērn apmeklējuši 3,265 miljoni cilvēku, savukārt kopumā izdarīti 3,175 miljoni pirkumu. Saskaņā ar 2001.gada darbības rādītājiem vislielākais pircēju pieplūdums un apgrozījums bijis tirdzniecības centra pārtikas un sadzīves preču veikalā "Maxi Rimi" un veikalā "J.Y.S.K.", kur tiek tirgotas mājas iekārtošanai nepieciešamas preces. "Aprīlī plānojam atvērt "Alfas" otro stāvu, kas būs tirdzniecības centra tuvošanās koncepcijas sasniegšanai," sacīja Feldmane. "Alfas" otrajā stāvā pircējiem piedāvās preces mājas labiekārtošanai, mēbeles, elektronikas, sporta un atpūtas preces, kā arī apģērbus un apavus. Vairāk nekā 3000 kvadrātmetru liela platība otrajā stāvā tiks atvēlēta mēbeļu tirdzniecībai. Iecerētā otrā stāva atklāšanas dēļ Feldmane šīm gadam arī prognozē divas reizes lielāku apgrozījumu. Tirdzniecības centrs "Alfa" bijušās rūpnīcas "Alfa" vietā Brīvības ielā atklāts 2001.gada jūnijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu