Kāpēc Aija Vītoliņa, pirms izģērbās kaila kamerai, atļauju prasīja savai omītei?

Pieredze
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šovasar, zīmīgā datumā 08.08.18. apprecējās dziedātāja Aija Vītoliņa. Raidījumā "STV Pirmā" viņa atklāj daudz par šo dienu, kā arī skaidro, kāpēc kaķu maskas likušas viņai sajusties īpaši emocionāli. Otrs temats, uz ko tiek izaicināta Aija, ir kailfoto - uzzini, kāpēc viņa tādam vairs nekad nepozētu un kāpēc bija jālūdz atļauja omītei!

«08.08. tika patiesībā izvēlēts praktisku apsvērumu pēc, jo mani draugi 90% arī ir mākslinieki, kuriem lielais darbs vasarās ir nedēļas nogalēs. Līdz ar to brīvdienās viņi, visticamāk, nemaz netiktu. Tāpēc lēmām par labu nedēļas vidum, kad to visu padarīt. Tas bija nejauši,» atklāj Aija Vītoliņa.

«Kāzās centos sevi nomierināt, jo biju satraukusies. Gribējās visu kārtīgi izbaudīt. Man apkārt bija daudz mīlošu draugu, kas man ļoti, ļoti palīdzēja. Esmu sapratusi, ka šī diena ir tikai mūsu diena un, lai vai kas var notikties, tā tomēr paliks mūsējā.»  

Tomēr bijis kāds gadījums, kas īpaši saviļņojis Aiju: «Mums ir divi kaķi, kurus ļoti gribējām paņemt līdzi. Sapratām, ka tomēr tas nebūs reāli, lai kaķi būtu šajā brīdī klāt. Un tad, kad atgriezāmies no fotografēšanās, draugi bija parūpējušies par sejas maskām - melna un strīpaina kaķīša sejām, kas lika mums teju apraudāties.»

Otrs, par ko Aija runā raidījumā, ir lieta, ko reiz ir darījusi, bet vairāk to neatkārtotu, - kailfoto! Kā Aijai gāja, kad bildējās pie Aleksandra Sokolova.

Uzzini video, kāpēc Aija, pirms izģērbās kameras priekšā, atļauju prasīja tieši savai 78 gadus vecajai omītei!

LASI ARĪ "Egoistes" interviju ar Aiju par dzīvi, mīlestību un mūsu netikumiem! 

Foto: Jānis Škapars/TVNET
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu