Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Uzzini, kas tevi gaida šajā nedēļas nogalē - sestdien (22.09.) un svētdien (23.09.).

SESTDIENA

AUNS Esi draudzīgāks saskarsmē ar kaimiņiem, atceries, ka tev vēl ilgi var nākties dzīvot kopā ar viņiem. Attiecībās ar mājiniekiem spēsi rast kopīgu valodu, vienoties par brīvdienu plāniem.

VĒRSIS Labprāt dosies ciemos vai apmeklēsi saviesīgus pasākumus. Draudzīgais noskaņojums padarīs tevi par gaidītu viesi praktiski jebkurā kompānijā. Dienas izskaņā meklēsi iespējas pabūt divvientulībā ar mīļoto.

DVĪŅI Nesteidzies pieņemt pirmo aicinājumu uz kādu ballīti, jo tam var sekot vēl labāks piedāvājums! Nebrīnies, ja tavi dienas plāni vairākkārt mainās, galvenais izbaudi brīvdienu, pavadi to radošās noskaņās.

VĒZIS Netaupīsi līdzekļus, lai sagādātu pienācīgus pārsteigumus saviem tuviniekiem. Pūliņi vainagosies panākumiem, taču nepārcenties. Gandarījumu ģimenes locekļiem var sagādāt, arī netērējot lielu naudu.

LAUVA Gribēsi kā nākas izgulēties un tikai tad domāt par to, ko iesākt brīvajā laikā. Lielākā daļa Lauvu var nolemt dienu pavadīt laiskās, mājīgās noskaņās, mēģinot apliecināt savas pavāra dotības.

JAUNAVA Tavas organizatoriskās un saimnieciskās dotības šobrīd tiks novirzītas mājas uzkopšanai un labiekārtošanai. Diena vienlīdz piemērota, lai aktīvāk pievērstos atvasīšu audzināšanai.

SVARI Alksi pēc sabiedriskās dzīves, jautrības un bezrūpības. Taču privātajā dzīvē notiekošais liks galveno uzmanību koncentrēt ģimenes pienākumiem. Vakarā tevi var pārņemt filozofisks noskaņojums.

SKORPIONS Iespējams, brīvdienu nolemsi pavadīt kopā ar kolēģiem kādā uzņēmuma organizētā izklaides pasākumā. Tuvāk iepazīstot savus līdzgaitniekus, atskārtīsi, ka jums ir daudz kā kopīga!

STRĒLNIEKS Esi apdomīgāks, parakstoties uz trakulīgu izklaidi, šodien tev raksturīgais bravūrīgums var izspēlēt nelāgu joku, proti, tu vari nonākt riskantās situācijās. Šobrīd labāk atturēties no alkohola.

MEŽĀZIS Pietiks domāt par darbu, tagad ir laiks atvilkt elpu, uzkrāt jaunus spēkus un vairāk laika veltīt ģimenei. Dienas pirmajā pusē vari apmeklēt lielveikalu, iegādāties kādu gardumu.

ŪDENSVĪRS Modīsies labā omā, kura būs ideāli piemērota saviesīgajai dzīvei. Nav izslēgts, tev izdosies apvienot lietderīgo ar patīkamo, proti, atrodoties izklaides pasākumā, gūsi jaunus biznesa partnerus.

ZIVIS Nebēdājies, ja piepeši pajūk dienas plāni, to vietā noteikti nāks kas daudz labāks, krāšņāks! Tu lieliski sapratīsies ar gados jaunāko paaudzi, dalīsies savā dzīves pieredzē, tādējādi gūstot viņu uzticību.

SVĒTDIENA

AUNS Tu apkārt notiekošo uztversi ļoti saasināti, būsi ātri izprovocējams uz strīdiem. Šodien labāk pavadi laiku kopā ar ģimeni, baudi mājas mieru un klusumu, saviesīgos pasākumus atstājot uz citu dienu.

VĒRSIS Esi apdomīgāks ar tēriņiem, jo šobrīd vēlmes var ņemt virsroku pār veselo saprātu. Centies vairāk uzmanības veltīt nākotnes plānu kaldināšanai, atrodi laiku otrās pusītes vajadzībām.

DVĪŅI Mācēsi saprasties ar līdzcilvēkiem, kļūt par kompānijas dvēseli, pulcēt ap sevi radošas, inovatīvas personības. Piemērots brīdis, lai meklētu atbalstītājus savu nākotnes biznesa ideju īstenošanai.

VĒZIS Labpatiks būt situācijas noteicējam mājas sienās, taču savu vajadzēs panākt ar diplomātisku, pārdomātu pieeju, nevis uzstājību. Ja apelēsi pie tuvinieku saprāta balss, ātri vien sasniegsi kāroto.

LAUVA Būsi pilns dzīvesprieka un optimisma. Ja neviens neaicinās tevi ciemos, tad bez īpašām pārdomām pats uzrīkosi spontānu mājas ballīti, uz kuru aicināsi gan tuvākos radiniekus, gan jautrākos paziņas.

JAUNAVA Šī tev lielā mērā būs pārdomu diena, kurā gribēsi tikt skaidrībā par nopietniem nākotnes plāniem. Iespējams, padomu meklēsi ļoti netradicionālā veidā, taču tas sniegs kāroto rezultātu.

SVARI Laiks paskries ļoti ātri, galvenokārt jau tādēļ, ka tev būs daudz darāmā. Savu prasīs gan mājas dzīve, gan arī darba lietās notiekošais. Vakarā atrodi mirkli, lai nedaudz atpūstos, iemalkotu glāzi vīna.

SKORPIONS Neļauj sev raksturīgajam spītīgumam veicināt saspīlējumu attiecībās ar mājiniekiem. Pat ja tu nepiekrīti, kādam no ģimenes locekļiem, centies to paust diplomātiskākā, saudzīgākā veidā.

STRĒLNIEKS Baudīsi brīvdienu, ļaujoties nelielam izbraukuma pie dabas vai izklaides pasākuma apmeklējumam. Tavs dzīvesprieks un kūsājošā enerģija aizraus, fascinēs apkārtējos.

MEŽĀZIS Tevi var aizraut ar ciltskoku, senču lietām saistītais. Pētot pagātnes notikumus, ātri vien gūsi vērtīgas atziņas, kuras pratīsi izmantot sadzīvisku jautājumu risināšanā. Šodien ieteicamas pirts procedūras.

ŪDENSVĪRS Nedēļas laikā esi gana licis saspringt savai nervu sistēmai, nu ir pēdējais brīdis ļaut tai pienācīgi atpūsties! Atturies no skaļiem masu pasākumiem, pavadi laiku pie jūras, pievērsies garīgām nodarbēm.

ZIVIS Gribēsi pabūt ar sevi vienatnē, apkopot domas, tikt skaidrībā par emocionālajā pasaulē notiekošo. Šodien fantāzija būs īpaši krāšņa, kas nozīmē - kāds redzēs košus sapņus, cits izpaudīsies radošajā plāksnē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu