Pie centra "Vitality Academy" apšaudē cietušie ir smagā, bet stabilā stāvoklī (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Svētdien notikušajā apšaudē pie centra "Vitality Academy" cietuši ir ārvalstu pilsoņi - divi vīrieši un viena sieviete, viņu veselības stāvoklis raksturojams kā smags, bet stabils, teica Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Grišins.

Grišins akcentēja, ka visi trīs cietušie bijuši centra klienti. Vienlaikus viņš neprecizēja, no kuras valsts personas nākušas, vien norādīja to, ka cietušie nav Latvijas pilsoņi.

Pašlaik policija aktīvi strādā notikuma vietā, izmeklēšana tiek paplašināta. “Saredzam, ka būs liels darba apjoms,” teica Grišins.

Vēstīts, ka svētdienas pēcpusdienā Lažas pagastā tika sašauti trīs cilvēki.

Valsts policijas pārstāve Ilze Jurēvica pastāstīja, ka apšaude notikusi kādā viesu namā un tajā sašauti trīs cilvēki. Sākotnējā informācija liecina, ka sašauto cilvēku gūtie ievainojumi nav dzīvībai bīstami.

Cietušo vecumu un dzimumu policijā pašlaik nevarēja precizēt. Pašlaik nav plašākas informācijas arī par šāvēju.

Sākts kriminālprocess, tiek skaidroti notikušā apstākļi.

Latvijas Televīzija, atsaucoties uz Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas priekšnieku Rimantu Kārkliņu, vēstīja, ka uzbrukums varētu būt bijis pasūtījuma slepkavības mēģinājums. Noziegums vērsts pret personām, kas atradās automašīnā, un tas ļauj secināt, ka tieši šīs personas bija uzbrukuma mērķis, skaidrojis Kārkliņš.

Viņš norādījis, ka noziegumā saskatāmas pasūtījuma slepkavības pazīmes, un kriminālprocess sākts par slepkavības mēģinājumu.

Policija aicinājusi ikvienu sniegt informāciju, kas varētu palīdzēt nozieguma izmeklēšanā un atklāšanā.

"Vitality Academy" pārstāvji skaidrojuši, ka nekādu plašāku informāciju nevar sniegt, jo policija turpina savu darbu, taču apliecināja, ka centrā mītošie cilvēki nav satraukti un  turpina savu ikdienu, lai sasniegtu savus mērķus svara samazināšanā.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu