Ford liek noprast, ka Mustang tiks elektrificēts (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ford laiduši klajā jaunu reklāmas rullīti, kas ar saukli «The Future Is Built» un aktiera Braiena Krenstona (Pārkāpt robežu jeb Braking Bad) starpniecību vēsta par kompānijas gatavotajiem jaunumiem. Starp tiem ir arī jauna izskata Mustang, kā motoru paletē tiek prognozēta hibrīddzinēja parādīšanās.

Detalizētas informācijas par to gan nav, taču video uz brīdi redzams jauna dizaina Mustang priekšējās daļas noformējums ar citādākiem lukturiem, spīdošu logotipu un slēgtu radiatora režģi, kādi parasti ir elektriskajiem vai citas formas videi draudzīgajiem auto.

Gaidāms, ka jauns Mustang iznāks 2020.-2021. gadā. Modelis tiks konstruēts uz jaunas moduļveida platformas, kas dos iespēju Mustang apgādāt ar pilnpiedziņas sistēmu. Bāzes versijā Mustang gan aizvien būs klasiskā piedziņa.

Par to, ka Mustang tiks elektrificēts, zināms kļuva 2017.gadā. Toreiz kompānija pavēstīja, ka tuvāko piecu gadu laikā grasās elektrificēt 13 modeļus, tostarp Mustang, pikapu F-150, izlaist elektrisku kompaktklases krosoveru ar 480 km gaitas rezervi, kā arī hibrīdauto ar autopilotu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu