Rīgā atklāta čehu kompānijas "Elko EP" Baltijas filiāle

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šonedēļ Čehijas vēstniecībā Rīgā atklāta elektroierīču ražošanas kompānijas "Elko EP" Baltijas filiāle, aģentūru LETA informēja "Elko EP" Baltijas filiāles izpilddirektors Ralfs Munkevics.

Čehijas vēstnieks Latvijā Miroslavs Koseks norādīja, ka filiāles atklāšana ir būtiska nozarei un Latvijai kopumā.

"Filiāle ļaus "Elko EP" būt pieejamākam partneriem un klientiem, līdz ar to sniegt labāku tehnisko atbalstu, un vadīt dažādas mārketinga aktivitātes. Mēs vēlamies būt vadošais uzņēmums tirgū un mums ir viss, lai šo mērķi sasniegtu, jo esam kļuvuši par speciālistiem modulāro automātiku jomā - relejos, kurus mēs ražojam vairāk nekā 200 dažādu veidu," sacīja "Elko EP Baltic" līdzīpašnieks un vadītājs Gļebs Kiseļovs.

2018.gada jūnijā tikai izveidota "Elko EP" filiāle Baltijā, kuras centrālais birojs atradīsies Rīgā. Baltijas filiāli vadīs Gļebs Kiseļovs.

"Elko EP", kuras galvenā mītne atrodas Čehijā, ir otrs lielākais elektroierīču ražotājs Eiropā ar 17 filiālēm visā pasaulē un eksportu uz vairāk nekā 80 valstīm. "Elko EP" ražo relejus, modulārās automātikas elektroierīces, viedās mājas un ēku automatizācijas sistēmas, "Smart City" un daudzus citus produktus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu