"airBaltic" atsāk sezonālos lidojumus maršrutā Rīga-Abu Dabī

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" sadarbībā ar "Etihad Airways" atsākusi sezonālos tiešos lidojumus maršrutā Rīga-Abu Dabī,  informēja lidsabiedrībā.

Šis maršruts piedāvā savienojumus pasažieriem, kuri ceļo no Baltijas uz Apvienoto Arābu Emirātu galvaspilsētu un uz tālākiem galamērķiem Austrālijā, Āzijā, Āfrikā un Tuvajos Austrumos, kā arī sniedz jaunas ceļošanas iespējas no Abū Dabī uz Eiropu.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss norādīja, ka pateicoties tam, ka "airBaltic" flotes izmērs turpina augt, nākamgad tiks pagarināts pakalpojumu sniegšanas periods šajā maršrutā, piedāvājot ērtus savienojumus starp abām galvaspilsētām divus mēnešus ilgāk.

"airBaltic" lidojumus maršrutā Rīga-Abū Dabī veic četras reizes nedēļā ar "Airbus A220-300" lidmašīnām, pasažieriem ceļā pavadot sešas stundas un 15 minūtes.

Šajā ziemas sezonā "airBaltic" arī turpinās lidojumus no Rīgas uz tādiem brīvdienu galamērķiem kā Malagu, Madridi, Lisabonu un Nicu.

"airBaltic" nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot ērtus savienojumus no Rīgas uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. 2019.gada vasarā airBaltic savam maršrutu tīklam pievienos trīs jaunus galamērķus no Tallinas uz Malagu, Briseli un Kopenhāgenu, kā arī uzsāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Štutgarti.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka "airBaltic" šogad deviņos mēnešos kopumā pārvadāja 3,169 miljonus pasažieru, kas ir par 18% vairāk nekā attiecīgajā periodā pērn.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 70 galamērķiem, piedāvājot savienojumus uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. "airBaltic" piedāvā tiešos lidojumus arī no Tallinas un Viļņas.

Latvijas valstij pieder 80,05% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - gandrīz 20% akciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu