Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Dienas horoskops
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Nedēļas vidus tev var nākt ar nelielām pārmaiņām darba lietās. Tu kā vienmēr pratīsi jebkuru situāciju izmantot sev par labu. Privātajā dzīvē kaislības būs nedaudz norimušas, šis būs sava veida atslābuma periods.

VĒRSIS Lielisks brīdis, lai koncentrētu uzmanību uz sabiedriskām, ar reklāmu, masu pasākumiem saistītām lietām. Pratīsi uzrunāt publiku, rast viņas atsaucību. Nav izslēgts, tev uzradīsies slepens pielūdzējs.

DVĪŅI Modīsies pilns pārliecības par panākumiem, izdošanos. Ir vērts izmantot doto noskaņojumu un veltīt uzmanību savu mērķu sasniegšanai. Attiecībās ar mīļoto šobrīd nevajadzētu cilāt smagus tematus.

VĒZIS Dienas pirmajā pusē kādam Vēža zīmes pārstāvim vajadzēs doties uz valsts iestādēm, lai kārtotu birokrātiskus jautājumus. Šīs aktivitātes var prasīt lielu pacietību. Pēcpusdiena piemērota ikdienišķam darbam.

LAUVA Gribēsi visiem lieku reizi apliecināt, ka esi savas vietas cienīgs, ka spēj paveikt daudz ko vairāk. Pielūko, lai savā rīcībā nesāc palikt pārlieku ārišķīgs. Esi piesardzīgāks, veicot finansiāla rakstura darījumus.

JAUNAVA Būsi nesteidzīgs, pragmatisks. Katru jautājumu vēlēsies kā nākas izsvērt, pirms to risini. Tavs piesardzīgums atmaksāsies. Nav izslēgts, pamanīsi un novērsīsi vairākas nepilnības.

SVARI Apķērīgums un lieliskā humora izjūta neļaus apjukt nevienā situācijā. Šī ir piemērota diena, lai risinātu biznesa jautājumus, tiktos ar sadarbības partneriem, priekšniecību. Mīlas lietās iespējamas pārmaiņas.

SKORPIONS Iespējams, gatavosies kādam lielākam darījumam, tagad ievācot visu nepieciešamo informāciju. Tev piemītošā intuīcija palīdzēs saskatīt zemūdens akmeņus, ja arī tādi parādīsies tavā ceļā.

STRĒLNIEKS Esi apdomīgāks ar dotajiem solījumiem. Pirms apņemies ko paveikt kāda labā, rūpīgāk pārliecinies, ka spēsi turēt doto vārdu. Vislabāko kontaktu spēsi izveidot ar gados jaunākajiem līdzgaitniekiem.

MEŽĀZIS Tev priekšā būs ražīga diena, kurā spēsi paveikt ne tikai ar profesionālo jomu saistītus pienākumus, bet arīdzan tikt galā ar vairākām privāta rakstura niansēm. Dienas izskaņā ieteicams ātrāk doties pie miera.

ŪDENSVĪRS Būsi spontāns, brīžiem apkārtējiem grūti prognozējams. Diena vairāk piemērota, lai strādātu vienatnē. Tu šobrīd lieliski tiksi galā ar dažāda veida aprēķiniem un pētniecisko darbību.

ZIVIS Nesteidzies pieņemt lēmumus, tava izvēle šodien var būt nedaudz kļūdaina. Labāk atliec svarīgo uz citu dienu, šobrīd veltot vairāk laika ikdienišķām un radošām lietām. Neapdali ar uzmanību otro pusīti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu