Opel klāstā iekļaus elektrisku SUV un minivenu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mihaēls Lohšellers un Opel Grandland X, kas būs zīmola pirmais plug-in hibrīds
Mihaēls Lohšellers un Opel Grandland X, kas būs zīmola pirmais plug-in hibrīds Foto: Opel

Opel un vācu zīmola māsas uzņēmums Lielbritānijā - Vauxhall - jau 2020.gadā sāks ražot Mokka X un Vivaro elektriskās versijas. Par to paziņojis pats Riselsheimā bāzētais uzņēmums.

Tie gan nebūs pirmie elektroauto, jo 2019.gada pirmajā pusē kompānija sāks pieņemt pasūtījumus no cilvēkiem, kas vēlas iegādāties elektrisku Corsa vai modeļa Grandland X plug-in hibrīda versiju.

Konkrēti skaitļi nav zināmi, taču Opel izpilddirektors Mihaēls Lohšellers norādījis, ka elektriskā Corsa tirgum tiks piedāvāta par konkurētspējīgu cenu. 

Pēc Lohšellera teiktā šis auto "daudziem cilvēkiem pavērs ceļu uz elektrisko mobilitāti, tas būs īsts tautas elektroauto".

Tāpat Opel izpilddirektors ceturtdienas paziņojumā norāda, ka Mokka un Vivaro elektrisko versiju izlaišana "apliecina mūsu maksimālu apņemšanos elektrificēt modeļu portfolio".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu