Autoceļi šorīt daudzviet ir sniegoti un apledo

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Miks Emīls Akmentiņš

Sniega un apledojuma dēļ šorīt ir apgrūtināti braukšanas apstākļi valsts autoceļu tīklā visā Latvijā, informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Lai uzlabotu braukšanas apstākļus ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 153 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības. Slidenos un sniegotos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Apmierinoši braukšanas apstākļi ir pa Vidzemes šoseju (A2) posmā no Vangažiem līdz Līgatnei un no Raunas pagrieziena līdz Veclaicenei, Valmieras šoseju (A3) posmā no Murjāņiem līdz Braslas tiltam, Bauskas šoseju (A7) posmā no Iecavas līdz Grenctālei, Liepājas šoseju (A9) posmā no Anneniekiem līdz Liepājai, Ventspils šoseju (A10) posmā no Usmas līdz Ventspilij, kā arī šoseju Liepāja-Rucava (A11).

Uz reģionālajiem autoceļiem apmierinoša braukšana ir Kuldīgas, Liepājas, Limbažu, Saldus, Valkas un Ventspils apkārtnē.

Autovadītājus mudina būt īpaši uzmanīgiem, izvēloties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērojot piesardzīgu distanci.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu