Iznācis grāmatžurnāla I’MPERFEKT septītais numurs!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

I’mperfekt ziemas numurā atkal daudz interesantu lasāmgabalu un plašs tēmu loks. Autoru komandā šoreiz pat divi kādreizējie ministri: Roberts Ķīlis raksta par greizsirdību, bet Linda Mūrniece par to, kāpēc sastādījusi testamentu. Lindai šajā numurā ir vēl viens, personiskajā pieredzē balstīts raksts – pārdomas par to, ka pašas vien izlutinām savus vīriešus.

Attieksme pret astroloģiju sabiedrībā nepavisam nav viennozīmīga. Līdz ar to arī astrologa profesija nav pati ikdienišķākā izvēle. Īpaši pieredzējušam mediķim, kas pēc 25 gadus ilga darba reanimācijā un ātrajā palīdzībā izvēlējies pārvērst savu hobiju par pamatnodarbošanos.

Irbe Šmite, viena no apakšveļas zīmola Kūsiņš radītājām, tagad ir arī Latvijas armijas rezerviste. Kā tas notika un kāpēc, viņa stāsta savā rakstā Latves, ejiet armijā jeb Pelmenis v2.0. Citā rakstā, kas tapis kopā ar Danu Stuci, viņas mēģinājušas saprast, kāpēc sievietes, kurām ir pilnīgi normāli dzīves apstākļi, tomēr izvēlas tirgoties ar savu miesu.

Arī šajā numurā pārdomās par dzīvi, attiecībām un izjūtām dalās vīrieši. Vēstulē Ziemassvētku vecītim Kristiāns Ērglis saka: “Uzdrošinos apgalvot, ka vīrieša laimei nepietiek tikai ar klasisko formulu: kotletes, alus un minets, lai gan visas šīs sastāvdaļas ir svarīgas un veido Maslova piramīdas pamatu.” Savukārt Māris Teikmanis atklāj, kā juties, kad viņam, vīrietim, kurš izvēlējies nodzīvot dzīvi bez bērniem, nācies pieskatīt ņipru trīsgadnieku.

Uztura speciāliste Ksenija Andrijanova detalizēti iztirzā ūdens dzeršanas/nedzeršanas jautājumu, uztura speciāliste Guna Bīlande piedāvā izcilas karoba receptes un pastāsta, kas tas tāds ir. Zirgzandaļu saimniece Sandra Zaiceva apceļo Ķīnu, Dana Sinkeviča sniedz vērtīgus padomus tiem, kuri vīnus pērk lielveikalā, un pastāsta, kāpēc būtu vērts aizbraukt uz Pjemontu. Bet Londonā dzīvojošā juriste Inese Ejugbo šoreiz par to, kas ir emocionālā vardarbība ģimenē un kādas var būt sekas, ja to laikus neatpazīsti.

Kā jau ierasts, sava vieta arī modei. Ilzes Patmalnieces aktuālo tendenču zīmējumi un modes vēsturnieka Aigara Bumbura stāsts par pēdējā laika rokādēm pasaules vadošajos modes namos. Starp citu, vai zinājāt, ka Burberry 2017. gadā vien iznīcinājis neiztirgotās drēbes, aksesuārus un smaržas 32 miljonu eiro vērtībā?

Bet arī tas, protams, vēl nav viss, jo I’mperfekt taču ir grāmatžurnāls, kurā ir daudz tēmu.

Šajā numurā mēs gaidām svētkus. Un cenšamies tos nenokavēt, tāpēc dodamies dabā... greznot eglīti, vārīt ugunskurā soļanku un dzert pikanto bezalkoholisko sidru.

Pielikumā šoreiz Izdzīvošanas plāns nekārtīgai mājai un piedegušiem pīrāgiem, stilīgas uzlīmītes dāvanu iesaiņošanai un oriģinālas kartītes sirsnīgiem apsveikumiem.

I’mperfekt Ziema iegādājams I’mperfekt veikalā-viesistabā, visās Jāņa Rozes grāmatnīcās, Zvaigzne ABC grāmatnīcās, Narvessen un Rimi tirdzniecības tīklos, Maxima, Sky un Stockmann lielveikalos, kā arī www.imperfekt.com.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu