Gudri veidi, kā izmantot bāra ratus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: StockSnap / CC0 Licence

Nelielie bāra ratiņi ir lielisks palīgs ne tikai mājas bāriņa iekārtošanai, bet spēj aizvietot pat naktsgaldiņus vai dokumentu organizētājus birojos, turklāt tos var ērti pārvietot un nepieciešamības gadījumā aizvest uz citu telpas stūri. Lūk, septiņi oriģināli veidi, kā izmantot bāra ratiņus.

Izveido parocīgu naktsskapīti

Bāra ratiņiem var būt vairākas funkcijas, tie var kalpot arī kā praktiski naktsskapīši. Saliec bāra ratos visās sev nepieciešamās mantas – lasīšanas brilles, aromātisko sveci, galda lampu, bet apakšējos plauktos izkārto savas iecienītākās grāmatas un žurnālus.

Stilīgs mājas bāriņš ballīšu dvēselei

Protams, bāra ratiņiem vari piešķirt to oriģinālo lomu un iekārtot tos kā īstu bāru. Uz augšējā plaukta vari jaukt dzērienus, bet apakšējos novietot dzērienu pudeles, sīrupus un citus ne mazāk svarīgus izejmateriālus. Atšķirībā no citām mēbelēm bāra ratiņus vari novietot visur, kur sirds kāro, tāpēc tie iederēsies gan Ziemassvētku, gan dzimšanas dienas, gan arī dārza ballītēs.

Bāra ratiņi kā papildu mantu novietne virtuvē

Virtuvē nekad nevar būt par daudz vietas, tāpēc šeit bāra ratiņi tikai nāks par labu un palīdzēs organizēt darbu gatavošanas laikā. Ja vēlies efektīvāku palīgu virtuvē, iegādājies augstākus bāra ratus ar vairākiem nodalījumiem un atvilktnēm, kas jau funkcionēs kā improvizēta virtuves sala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloribell Lebron (@knowhowshedoesit) on

Izmanto ratiņus kā palīgu mājas birojā

Darbs no mājām dažkārt liek apkrauties ar dažādiem rīkiem, kancelejas precēm, sīkumiem un kaudzi dokumentu. Sakārto un organizē darba piederumus bāra ratos un novieto tos blakus galdam, lai viss darbam nepieciešamais ir pa rokai. Tāpat bāra ratiņi būs parocīgi brīdī, kad vajadzēs paslēpt nekārtību no svešām acīm – tā kā tie parasti ir uz riteņiem, tos vari aizstumt uz citu telpu vai iestumt lielākā skapī vai noliktavā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Style + Dwell (@styleanddwell) on

Uzglabā mobilajā bāriņā traukus un virtuves piederumus

Trauki un virtuves piederumi nenoliedzami aizņem samērā daudz vietas, tāpēc tos var ērti izkārtot nelielā bāra skapī vai ratos. Vairāku nodalījumu skapis var pasargāt iecienītākos traukus no saplīšanas vai ieplīšanas. Turklāt – līdzko novietosi traukus redzamā vietā, tos arī biežāk izmantosi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Kinser | Farmhouse Dreams (@amybkinser) on

Izveido stilīgu iekštelpu dārziņu

Ja augiem piemērota saulaina stūrīša atrašana sagādā grūtības, bāra ratiņi būs lieliska alternatīva palodzei. Nepieciešamības gadījumā pārvieto augu kolekciju uz saulaināku vietu. Šajā gadījumā gan lūko pēc metāla bāra ratiem, kurus būs vieglāk notīrīt, turklāt šādiem ratiem parasti ir caurumoti plaukti, kas ļaus saules stariem piekļūt pat tiem augiem, kas novietoti ratu zemākajos plauktos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole | Nola Acres ?? (@nolaacres) on

Ballīšu laikā pārveido ratiņus par mazu ledusskapi

Kamēr nododies kulinārajiem izaicinājumiem, vienmēr ir noderīgi, ja ballīšu laikā viesi paši var sevi apkalpot un pagatavot sev dzērienus. Izkārto bāra ratos visus dzērieniem nepieciešamos izejmateriālus, glāzes, korķviļķus, salmiņus un pudeļu attaisāmos. Ratu augšējā plauktā noliec bļodu ar ledu, kurā ierušināt dzērienu pudeles, tā kalpos par miniatūru ledusskapi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IKEA USA (@ikeausa) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu