Arī bagātajiem un slavenajiem var gadīties kļūt par krāpnieku upuriem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Lai gan Latvijā nekustamo īpašumu atvērto durvju dienas ir aktuālas pārsvarā tikai jaunajos vai renovētajos projektos, ASV šādu praksi piekopj arī jau  apdzīvotos īpašumos. ASV policijai gada sākumā izdevās notvert kādu krāpnieku, kurš, izliekoties par pircēju vai nekustamo īpašumu brokeri, noskatījis un pēcāk apzadzis 13 Holivudas iekārojamākā rajona – Holivudhilsas – iedzīvotājus, to starpā arī slavenības.

Pagājušajā nedēļā Losandželosas policijai izdevās notvert krāpnieku, kas, uzdodoties par nekustamā īpašuma pircēju vai brokeri, ir kopš septembra veicis 13 iespaidīgas zādzības. Bendžamins Akermans dažu mēnešu laikā no vairākiem nekustamajiem īpašumiem nozaga vairāk nekā 2000 zīmolu preces, mākslas darbus, dārgus vīnus un dārglietas vairāku miljonu dolāru vērtībā. Starp garnadža upuriem tikuši arī dziedātāji Ašers, Džeisons Derulo un Adams Lamberts, kā arī realitātes šova “Īstās mājsaimnieces” zvaigzne Dorita Keslija. Losandželosas policijas pārstāvji min, ka Akermans varētu būt saistīts ar noziedzīgu grupējumu, kas ir apzadzis arī tādu slavenību kā basketbolista Lebrona Džeimsa, Meta Deimona un Rianas mājokļus.

Akermans pirms zādzībām ir devies uz bagātām savrupmājām un uzdevies par pircēju vai brokeri – tādā veidā garnadzis ir apskatījis visu māju un izpētījis, kur tajā atrodas dārgākie priekšmeti un relikvijas. Pēcāk Akermans ir rūpīgi plānojis zādzību un aplaupījis slavenību mājokļus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu