Uz Daugavgrīvas šosejas bojā gājušie steidzās uz adventistu dievkalpojumu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Avārija uz Daugavgrīvas šosejas pie pagrieziena uz Voleriem
Avārija uz Daugavgrīvas šosejas pie pagrieziena uz Voleriem Foto: @breakinglv

Traģiskajā autoavārijā sestdien Rīgā uz Daugavgrīvas šosejas pie pagrieziena uz Voleriem boja gāja šoferis un viena līdzbraucēja – adventistu draudzes locekļi, kas bija ceļā uz Rīgas 8. draudzes, kas pulcējas Bolderājā, dievkalpojumu. Viņi abi brauca ar vieglo automašīnu “Volkswagen”, kas sadūrās ar “Rīgas satiksmes” pasažieru autobusu. Negadījumā cieta vēl seši cilvēki.

Automašīnas vadītājs, kurš daudzus gadus bijis draudzes vecākais, acīmredzot nespēja novaldīt stūri, un auto ieslīdēja pretējā joslā, kur pretī brauca “Rīgas satiksmes” autobuss.

Frontālajā sadursmē gan šoferis, gan viena līdzbraucēja, kura sēdēja aizmugurē, uz vietas gāja bojā, vēsta Septītās dienas adventistu baznīca.

Autobusa pasažieriem tika sniegta medicīniskā palīdzība.

LTV raidījumā “Panorāma” tika minēts, ka traģēdijas iemesls, visticamāk, bija ļoti slidenais ceļš. Ledus, ko klāja sniegs, bija iemesls daudzām autoavārijām, diemžēl šī bija vistraģiskākā. Septītās dienas adventisti izsaka līdzjūtību tuviniekiem un draudzes locekļiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu