Kambala: seksa došana vai nedošana - tā nedrīkst sodīt vīrieti... (2)

Viņa viedoklis
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Raidījumā "Starp mums runājot" (STV Pirmā!) bokseris Kaspars Kambala atklāti runā par attiecību pamatvērtībām un to, vai draudzene ar seksu var spekulēt uz kaut kādu mājas darbu darīšanu. Uzzini, ko stāsta Kaspars!

Kasparam Kambalam raidījuma skatītāja uzdod jautājumu: "Ja vīrietis pusgadu nesaliek skapi, vai varu uzstādīt ultimātu, ka seksa nebūs, kamēr skapis nebūs salikts?" Padomājis Kambala atbild: "Es arī neesmu nekāds skrūvētājs, bet, domāju, nevajag gaidīt līdz seksam - jāizsauc meistars, kas saliek skapi uzreiz... Bet vispār es neuzskatu to par veselīgu attieksmi - sodīt savu partneri ar seksa "nedošanu"."

Runājot par attiecību pamatu, Kambala uzskata, ka galvenais ir tajās būt pašam, neko netēlot. "Ir jāsaprot jau attiecību sākumā, ko viens no otra vēlas, lai pēkšņi neparādās prasības. Kā tu sāksi savas attiecības - tā tās arī turpināsies," runā Kambala. 

STV Pirmā! skatītājus priecēs īpaši sievišķīgs un atklāts sarunu šova "Starp mums runājot" raidījums, kad gaidāmajam 8. martam par godu studijā viesosies tikai un vienīgi vīrieši - Viktors Ščerbatihs, Ansis Klintsons, Aldis Gobzems un Kaspars Kambala.  

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu