"Vingruma" Inga: uznāca lielum lielā kāre pēc gaļas un saldumiem

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Līdzīgi kā trešo nedēļu, tā arī ceturto nedēļu Vingruma klubā iesāku otrdien – gāju uz tauku dedzināšanas nodarbību. Tikai šoreiz nodarbība bija pavisam savādāka, bez vilšanās sevī, jo esmu nedaudz iemācījusies sevi arī pasaudzēt, kad nevaru ko paveikt, līdz ar to šo nodarbību izbaudīju, jo nepalika slikti, un par to man bija liels prieks. Beidzot arī es kaut ko varu izdarīt. Labi - soļi treniņā varbūt bija dažbrīd sarežģīti, un no malas tas noteikti izskatījās smieklīgi, jo nespēju izdarīt pareizi, bet tāpat es darīju, lai arī šķībi greizi nepareizi, bet darīju.

Trenere ieteica palietot Triphala – ajūrveidas produktu, kas attīra organismu. Jāatzīst vienreiz lietoju, bet nospriedu, ka tas noteikti nebūs mans, jo uzreiz bija paaugstināts asinsspiediens un es sapratu, ka man ar šo produktu nebūs pa ceļam, bet arī šāda veida pieredze ir pieredze.

Ceturtdien un piektdien apmeklēju trenažieru zāli, jo nez kāpēc bija spēku izsīkums, līdz ar to sapratu, ka nodarbībās nebūšu “lietojama”.

Pēc trenažieru zāles apmeklējuma uznāca lielum lielā kāre pēc gaļas, laikam saprotu, ka ķermenis tomēr pa dienu ir nelielā pusbadā un pēc nodarbības brēc pēc ēdiena.

Saprotu, ka nedaudz jāpalielina porcijas, jo spēku vajag, lai pilnvērtīgi varētu piedalīties nodarbībās un trenēties. Tā nu arī mīļā kolēģe parūpējās, lai manām garšas kārpiņām būtu prieks – atnesa garšīgo šokolādes gliemezīti…mmm.. Jūs pat nevarat iedomāties kā es to vienu mazo šokolādes gabaliņu lēnām ēdu un izbaudīju katru kumosu. Bet katru dienu jau uz šokolādes gliemežiem nedzīvosi.

Foto: no person

Tā nu interneta resursos meklēju saldos ēdienus, kas ir mazāk kaitīgi organismam. Varbūt jums ir kādi ieteikumi?

Kāre pēc saldumiem ik pa brīdim parādās, līdz ar to izvēlos augļus - bumbieri vai ābolu. Ak jā, citreiz arī palīdz ūdens, kurā iekšā ir zemene. Vismaz kaut kas citādāks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu