"Vingruma" Dāvis: Ja noskriesi tikai 10 minūtes, neviens jau to nezinās... Cīņa ar sevi! (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Šī nedēļa paskrējusi vēl ātrāk nekā iepriekšējā. Saņēmis savu programmu rakstiski, šonedēļ Vingruma klubu apmeklēju patstāvīgi, bez Normunda dalības treniņos.

Sajūtas bija pavisam citas, ieejot zālē vienam pašam. Nav neviena, kas dzen uz priekšu un neļauj apstāties. Programma saka, ka iesildoties jāskrien pa celiņu 15 minūtes. Bet, ja noskriesi tikai 10 minūtes, neviens jau to nezinās. Un te sākas tā īstā lieta – cīņa ar sevi. Saproti, ka dari jau to visu priekš sevis, nevis Vingruma maratona vai trenera. Šo domu domājot, pat centos aizvadīt nedaudz intensīvākus treniņus nekā iepriekšējā nedēļā.

Sāpošie muskuļi signalizē, ka esmu uz pareizā ceļa, nesportoju trenera dēļ un programmu pildu godam.

Šonedēļ ķēros klāt arī pie sava otra izaicinājuma, proti, iet sportot no rītiem un mosties ar pirmo modinātāju. Esmu daudz dzirdējis, ka labs sportiņš no rīta dod lielu enerģiju visai atlikušajai dienai. Man tā gluži nebija. Ja līdz pusdienlaikam vēl bija viss forši un, iespējams, enerģijas arī bija vairāk kā parastā rītā, tad uz dienas otru pusi jau sāka baterijas tukšoties. Arī muskuļi lika sevi manīt. Iespējams, ka no rītiem jāņem nedaudz vieglāk tas treniņš.

Kopumā viss iet ļoti labi. Vingruma klubs jau ieņēmis stabilu lomu ikdienā un stumj mani tikai uz priekšu!

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu