Pārdošanā nonākusi Sandras Bulokas pludmales māja

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Sotheby's International Realty/SIPA/Scanpix

Sandra Buloka savas karjeras laikā ir spēlējusi visdažādākās lomas un iejutusies īpaši smalku lēdiju ādā, taču dzīvē aktrise alkst pēc bohēmiskas atmosfēras un pilnīga miera - to pierāda viņas gaume mājokļu izvēlē. Šobrīd nekustamā īpašuma tirgū ir nonākusi leģendārās aktrises pludmales māja, kurā jaušama mākslinieciska burvība un okeāna tuvums.  

Pasakaino māju Džordžijas štatā, pludmales krastā viņa iegādājās 2001. gadā par pusotru miljonu dolāru - Bulokas īpašums sastāv no galvenās ēkas ar septiņām guļamistabām un sešām vannasistabām, viesu māju, baseinu un privātu izeju uz pludmali. Nu aktrise ir nolēmusi īpašumu pārdot, šoreiz gan par krietni lielāku summu - sešiem miljoniem dolāru. 

Foto: Sotheby's International Realty

Īpašums ir pilnībā mēbelēts un ieturēts izteiktā piejūras mājas stilā - telpas ir gaišas, bohēmiskas, bet mēbeļu izvēlē ir dota priekšroka balinātam kokmateriālam, rotangpalmas dekoriem un zilajiem toņiem. Galvenajā ēkā ir ierīkota šefpavāra cienīga virtuve, plašas guļamistabas, sporta zāle un atpūtas telpa. Pagalmā ir izbūvēts iespaidīgs peldbaseins, basketbola laukums, īpašs placis grilēšanai un ēdamzona.  

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu