Skolēni ZZ Čempionātam izveido īpašas uzvaras dejas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Noslēgusies pieteikšanās skolēnu gaidītākajam notikumam - ZZ Čempionātam. Kopīga klases mājasdarba iesniegšana jau tradicionāli kļuvusi par ZZ Čempionāta pirmā posma uzdevumu un tā mērķis ir iemācīt klasei strādāt kā vienotai komandai jau sacensību sākumā.

Ikšķiles vidusskolas 6. d klaseZZ Čempionātam klases šogad varēja pieteikties no 18. februāra līdz 24. martam. Šajā posmā klašu komandām bija jāiesniedz īpaši enerģisks mājasdarbs – uzdevums bija izdomāt “uzvaras kustību” jeb unikālus dejas soļus, kas jāiemūžina 15 sekunžu garā video. Pusfinālā iekļuva vairāk nekā 900 klases no visas Latvijas, kas pārsteidza žūriju ar vislabāk izpildīto mājasdarbu. Piedāvājam aplūkot jaudīgāko deju izlasi!

Deju autori:

Bauskas Valsts ģimnāzijas 12. a klase
 



Ikšķiles vidusskolas 6. d klase
 



J. Čakstes Liepājas pilsētas 10. vidusskolas 11. a klase
 



Jelgavas Spīdolas Valsts ģimnāzijas 10. k klase
 



Ogres Valsts ģimnāzijas 8. b klase
 



Pamatskolas “Rīdze” 6. b klase
 



Rēzeknes Valsts poļu ģimnāzijas 10. a klase



Rīgas 64. vidusskolas 7. a klase
 



Rīgas Valsts 3. ģimnāzijas 10. c klase
 



Vaivaru pamatskolas 5. klase
 



 

ZZ Čempionāts ir lielākās sporta un prāta spēles skolēniem ne tikai Latvijā, bet visā Baltijā. Aizvadīto sezonu laikā tajā ir iesaistījušies vairāk nekā miljons skolēnu, skolotāju, vecāku, atbalstītāju un organizētāju. ZZČ Pusfināls norisinās no 27. marta līdz 21. aprīlim, savukārt Fināls šogad no 23. līdz 25. maijam norisināsies sporta kompleksā “333” Ropažu novada Sila Priedēs.

Plašāka informācija par ZZ Čempionātu.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu