JYSK pasaulē – no Skandināvijas līdz pat Apvienotajiem Arābu Emirātiem (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: JYSK/Publicitātes foto

Dāņu uzņēmums JYSK ir viens no visstraujāk augošajiem veikalu tīkliem mazumtirdzniecības nozarē – šis veikalu tīkls 40 gadu laikā ir iekarojis 52 pasaules valstis un turpina augt. Pērnajā gadā JYSK franšīze ienāca arī Apvienotajos Arābu Emirātos, bet šogad iespaidīgu veikalu atvēra Īrijas galvaspilsētā Dublinā.

JYSK stāsts sākās 1979. gadā un jau nākamajos gados pēc pirmā veikala atvēršanas mēbeļu un ikdienas preču veikals sāka izplesties Dānijā. Pirmais veikals aiz tā dzimtenes robežām tika vērts 1984. gadā, Vācijā, bet tajā pašā gadā – nepieejamajā Grenlandē.

Šobrīd dāņu gigantam darbojas aptuveni 2700 veikalu 52 pasaules valstīs: Dānijā, Norvēģijā, Zviedrijā, Somijā, Čehijā, Ungārijā, Nīderlandē, Slovākijā, Vācijā, Austrijā, Šveicē, Islandē, Kanādā, Grenlandē, Fēru salās, Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, Ukrainā, Kosovā, Bulgārijā, Kazahstānā, Rumānijā, Francijā, Lielbritānijā, Slovēnijā, Maķedonijā, Horvātijā, Spānijā, Bosnijā-Hercegovinā, Serbijā, Armēnijā, Indonēzijā, Melnkalnē, Grieķijā, Singapūrā, Albānijā, Vjetnamā, Maltā, Portugālē, Gruzijā, Baltkrievijā, Tadžikistānā, Moldovā, Beļģijā, Kuveitā, Apvienotajos Arābu Emirātos, Taizemē, Īrijā un Kiprā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu