Veiktas izmaiņas "Orkla" grupas uzņēmumu Latvijā valdēs

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
 "Orkla Latvija" valdes priekšsēdētājs Toms Didrihsons
"Orkla Latvija" valdes priekšsēdētājs Toms Didrihsons Foto: Edijs Pālens/LETA

Veiktas izmaiņas "Orkla" grupas uzņēmumu Latvijā valdēs, informē kompānijas pārstāvji.

Tostarp "Orkla Latvija" valdes priekšsēdētājs Toms Didrihsons un valdes locekļi - operacionālais direktors Henrijs Fogels, finanšu direktore Līga Abramoviča un komercdirektors Gints Užāns ir iecelti "Orkla Confectionery&Snacks Latvija", "Orkla Foods Latvija", "Orkla Logistics Latvija", "Saldumu tirdzniecība" un "Latfood Agro" valdēs.

Izmaiņas minēto "Orkla" grupas uzņēmumu Latvijā valdēs veiktas, lai veicinātu uzņēmumu apvienošanu vienā organizācijā, sekmētu tālāku attīstību un labas korporatīvās pārvaldības principus. Izmaiņas uzņēmumu valdēs veiktas atbilstoši "Orkla" grupas korporatīvās pārvaldības principiem, kur uzņēmumus valdē pārstāv vismaz trīs personas.

TVNET jau vēstīja, ka "Orkla Confectionery&Snacks Latvija" un zīmolu "Spilva" un "Gutta" īpašnieku "Orkla Foods Latvija" plānots apvienot, izveidojot vienotu zīmolu preču organizāciju Latvijā ar nosaukumu "Orkla Latvija". Savukārt "Orkla Logistics Latvija", "Saldumu tirdzniecība" un "Latfood Agro" ir pilnībā "Orkla Confectionery&Snacks Latvija" piederoši uzņēmumi.

Tāpat vēstīts, ka Norvēģu kompānija "Orkla" 2014.gada augustā iegādājās koncernu "NP Foods", savukārt oktobrī pieņēma lēmumu apvienot "NP Foods", AS "Laima", AS "Staburadze" un AS "Latfood" vienā uzņēmumā, kura nosaukums ir SIA "Orkla Confectionery and Snacks Latvija", bet SIA "Spilva" un AS "Gutta" tika apvienotas uzņēmumā ar nosaukumu "Orkla Foods Latvija".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu