Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Dienas horoskops
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Var saasināties attiecības ar kolēģiem, sadarbības partneriem. No tavas puses tiks prasītas izteiktākas diplomāta dotības un spēja pieņemt nosvērtus, labi pārdomātus lēmumus. Esi savaldīgs pie auto stūres.

VĒRSIS Necenties par visām varēm pārliecināt apkārtējos par savu viedokli. Ļauj, lai katrs pats nonāk pie saviem secinājumiem. Visticamāk, ka panākumu galvenā atslēga šobrīd izrādīsies spēja pielāgoties.

DVĪŅI Pratīsi ātri un nekļūdīgi uztvert jaunu informāciju, izlobīt no tās sev vajadzīgo. Piemērots brīdis lietišķa rakstura pārrunām, komandējumiem. Mīlas dzīvē tieksies pēc jauniem piedzīvojumiem.

VĒZIS Uzlabosies attiecības ar kolēģiem. Nav izslēgts, kopīgi pievērsīsieties jauna projekta īstenošanai. Mājas dzīvē tieksies ieviest pārmaiņas, par kurām gan sākotnēji tuvinieki nebūs lielā sajūsmā.

LAUVA Tavs domu gājiens var kļūt ļoti sapņains, filozofisks, kas savukārt var radīt problēmas, ja tev jārisina ar naudu saistītas lietas. Centies maksimāli koncentrēties saviem tiešajiem pienākumiem!

JAUNAVA Būsi rosīgs, vēlēsies paveikt visus iespējamos darbus, pirms dodies Lieldienu brīvdienās. Nav izslēgts, ka sniegsi palīdzīgu roku arī kādam no kolēģiem. Vakarā tieksies būt divvientulībā ar mīļoto.

SVARI Priekšplānā, visticamāk, izvirzīsies privātas dabas jautājumi. Risinot tos, neļauj emocijām ņemt virsroku, mēģini izvērtēt lietas ar vēsu apdomu. Šodien nebūtu ieteicams veikt lielākus pirkumus.

SKORPIONS Apkārtējie apskaudīs aizrautību, ar kuru pievērsīsies darba lietām. Tev patiesi netrūks ideju, kā uzlabot uzņēmuma produktivitāti, celt tā atpazīstamību plašākās sabiedrības masās.

STRĒLNIEKS Šodien droši vari iesaistīties sabiedriskajos pasākumos, to organizēšanā. Veiksme neapšaubāmi būs tava sabiedrotā. Izmanto doto brīdi, lai paplašinātu savu lietišķo kontaktpersonu loku.

MEŽĀZIS Centies ieturēt mērenību savā ikdienas dzīvē, neļauj sev krist galējību grāvjos. Kādam Mežāzim var sākt nopietnāk interesēt garīgi, filozofiski jautājumi, kurus būs vēlme apspriest ar līdzīgi domājošiem.

ŪDENSVĪRS Neskatoties uz to, ka parasti esi racionāls un disciplinēts, negaidīti vari ļauties iegribām, iztērējot ne mazums naudas. Labāk, iegribu izdabāšanas vietā izvēlies pievērsties savai garīgajai attīstībai.

ZIVIS Ārēji gan to neizrādīsi, bet iekšēji tevī plosīsies īsta emociju vētra. Nav izslēgts, ka vēlēsies ātrāk pabeigt dienas pienākumus, lai pēc tam pievērstos relaksējošām nodarbēm, atgūtu emocionālo līdzsvaru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu