Vai Latvijas skolēni ir nākotnes līderi?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 25. aprīlī, no plkst. 11.00 līdz 12.00 portāla TVNET tiešraidē skaties preses konferenci, kurā tiks prezentēti skolēnu visvairāk gaidītā gada notikuma – ZZ Čempionāta – un pētījumu centra SKDS veiktā pētījuma rezultāti par skolēnu līderības prasmēm, kā arī noritēs diskusija par šīs tēmas aktualitāti Latvijā.

Šogad ZZ Čempionāta uzmanības centrā ir Latvijas jauno līderu attīstība, tāpēc šā gada martā ZZ Čempionāts sadarbībā ar pētījumu centru SKDS veica pētījumu par skolēnu līderības prasmēm un čempionāta lomu šo prasmju attīstībā.

Pētījumā par skolēnu līderības prasmēm aptaujāti gandrīz 500 vecāki, kuru bērni mācās 5.–12. klasē, kā arī 835 skolēni, kuri mācās 7.–12. klasē.

Preses konferences programma:

  • Pasākuma atklāšana – Valdis Vancovičs, “Tele2” valdes priekšsēdētājs
  • Pētījuma prezentācija – Arnis Kaktiņš, SKDS direktors

Diskusija, dalībnieki:

  • Valdis Vancovičs, “Tele2” valdes priekšsēdētājs
  • Arnis Škapars, SEB bankas valdes loceklis
  • Kārlis Kravis, Iespējamās misijas direktors
  • Arnis Kaktiņš, SKDS direktors

Diskusiju moderēs Mārtiņš Rubenis.

ZZ Čempionāts ir lielākās sporta un prāta spēles skolēniem ne tikai Latvijā, bet visā Baltijā. Aizvadīto sezonu laikā tajā ir iesaistījušies vairāk nekā miljons skolēnu, skolotāju, vecāku, atbalstītāju un organizētāju.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu