Kāpēc izvēlēties akumulatoru produktus?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pasaulē vadošais tirgus līderis meža un dārza tehnikas ražošanā Husqvarna ir radījis akumulatoru produktu sēriju, lai atvieglotu Tavu ikdienu! Viegli, klusi, jaudīgi, ergonomiski un pavisam nerada izmešus – tādi ir Husqvarna akumulatoru produkti. Lasi un noskaidro, kāpēc akumulatoru produkti Tev ir nepieciešami, un piedalies konkursā, kurā iespējams laimēt akumulatoru produktus līdz pat 5000 eiro vērtībā!

Akumulatoru produkti radīti, pielāgojoties mūsdienu prasībām. Saglabājot benzīna tehnikas veiktspēju, akumulatoru produkti ir tikpat klusi kā dabas skaņas, turklāt tie nerada dūmus un izmešus. Ne tikai rūpēs par dabu, bet arī rūpēs par apkārtējiem – ģimeni, kaimiņiem. Pļaujot zāli ar šo tehniku, Tu netraucēsi nevienam! Husqvarna garantē nemainīgu kvalitāti un klusāku apkārtni!

Klusi
Husqvarna akumulatora produktu trokšņa līmenis ir par 13 dB(A) zemāks nekā ar benzīnu darbināmajiem produktiem. Vari strādāt bez raizēm gan agros rītos, gan vēlos vakaros – neviens to nedzirdēs!

Ērti
Viegli, labi izlīdzsvaroti un ar ergonomisku dizainu, radīti, lai izbaudītu dārza darbus! Nekādu startera auklu un strāvas kabeļu – nospied pogu un darbojies. Turklāt akumulatoru produktiem ir daudz zemāks vibrācijas līmenis nekā līdzvērtīgiem produktiem ar benzīna dzinēju.

Nepiesārņo
Ar akumulatoru darbināmā tehnika nodrošina nepārspējamu sniegumu bez jebkādiem izmešiem, dūmiem un degvielas patēriņa. Rūpējies ne tikai par savu dārzu, bet par vidi visapkārt.

Ekonomiski
Akumulatoru tehnika atmaksāsies ātrāk nekā Tev varētu šķist, un tās jauda ir nemainīgi spēcīga.
 

Foto: Publicitātes foto

Husqvarna akumulatori, lādētāji un aksesuāri ir izstrādāti ar mērķi nodrošināt maksimālu elastību, komfortu un produktivitāti. Plašajā sortimentā pieejami visdažādākie akumulatori neregulārai lietošanai līdz pat mugursomas tipa akumulatoriem darbam visas dienas garumā, starp kuriem Tu noteikti atradīsi sev un savām vajadzībām vispiemērotāko.

Akumulatori ir viegli nomaināmi un ātri uzlādējami. Turklāt viens akumulators der visiem produktiem! 300. - 500. sērijas akumulatoru produkti ir klasificēti lietošanai visos laikapstākļos.

Akumulatoru produktu klāstā atrodami gan motorzāģi, zāles pļāvēji un trimmeri, gan dzīvžogu šķēres, augstgrieži, lapu pūtēji un krūmgrieži.
 

Foto: Publicitātes foto

Husqvarna meklē draudzīgākos kaimiņus, kuri kopā pavada laiku, izpalīdz viens otram un vēlas dzīvot klusā apkaimē! Piedalies konkursā, pastāsti par saviem draudzīgajiem kaimiņiem, un varbūt tieši Tu laimēsi tādus vērtīgus akumulatoru produktus kā motorzāģi, dzīvžogu šķēres, lapu pūtēju, zāles trimmeri, zāles pļāvēju ar savācējgrozu, kā arī 5 akumulatorus un 3 lādētājus!

Seko līdzi kampaņai un piesaki savu stāstu šeit

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu