Princis Harijs pirmais vīrietis no karaļnama kas iznes uz rokām jaundzimušo (3)

Līdz šim to darīja sievietes!
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/AP/Scanpix

Vakar, 8. maijā, divu dienu vecumā Saseksas hercogu pirmdzimtais, pēc tikšanos ar karalisko ģimeni, tika parādīts tautai. Ar šo lēmumu Saseksas hercogi jau atkal lauž karaliskās ģimenes protokolu, ko ievēroja gan Kembridžas hercogiene Ketrīna ar princi Viljamu, gan princese Diāna ar princi Čārlzu. 

Dēls, kura vārds ir Ārčijs Harisons Mountbatens-Vindzors, masu medijiem tika parādīts Vindzoras pils gaitenī. Parādoties žurnālistiem, zīdainīti uz rokām nesa jaunais tēvs - princis Harijs. Princis Viljams tāpat kā tēvs princis Čarlzs šo godu deva jaunajai māmiņai. 

Foto: Reuters/ScanPix

Jau rakstīts, ka Saseksas hercogiene Megana šai dzemdību dienai gatavojās ilgi un rūpīgi. Tā kā Megana ir veselīga dzīvesveida piekritēja un cenšas piekopt visu ekoloģisko un dabīgo, arī dzemdēt viņa vēlējās mājās Frogmorā. Tomēr sapnis par mājdzemdībām nerealizējās un svētdienas agrā rītā viņa kopā ar savu vīru, princi Hariju, Skotlendjarda drošības dienesta pavadībā devās uz Portlandas slimnīcu Londonā

Līdz šim visas karaļnama sievietes bērnus pasaulē laidušas slimnīcās. Kembridžas hercogiene Ketrīna Midltone tradīcijas nemaina, arī savu trešo bērniņu pasaulē laizdama Svētās Marijas slimnīcas «Lindo Wing» privātajā aprūpes centrā. «Lindo Wing» kā privātās aprūpes centrs darbojas jau kopš 1937. gada, un šeit piedzimuši arī princeses Diānas dēli - prinči Viljams un Harijs.

Londonas Portlandes slimnīcā dzimušas princeses Eižēnija un Beatrise, prinča Harija māsīcas. 

Foto: AFP/SCANPIX
Foto: SIPA/Scanpix

Jau vēstīts, ka Saseksas hercogi 6. maijā plkst. 05:26, beidzot satika savu pirmo atvasīti - 3,2 kg smagu dēliņu. Dzemdības esot ilgušas astoņas stundas. 

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu