"Vingruma" Ieva: kāds sviedrs nolīst un kāds solis pieskaitās kopējam atskaites punktam!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Vingruma klubs

Pēdējā oficiālā maratona nedēļa, kuras laikā noskaidrojās, ka finiša dati ir sekojoši – 13 kg dzīvsvara, - 14,6 kg tauku un plusā 1,6kg muskuļu. Rezultāti ir apmierinoši un priecē, ka process ir pareizajā virzienā. Kad Normunds teica, ka tur apakšā ir muskuļi un ka ar darbu tie dos par sevi ziņu, izklausījās vairāk kā utopija nekā kā iespējamība. Tagad šķiet, ka taisnība vien bija.

Pirmdiena atkal ir vēlais vakars un man jau škiet, ka klubā mani sāks neieredzēt, jo ierodos 20.30 un pēc manis aizslēdz durvis. Treadmill treniņš ir mans jaunais favorīts un pieliekot presīti, riktīgi labs treniņš sanāk.

Otrdiena ir mērījumu diena pie Normunda un, protams, treniņš pie treneres Elīnas. Mazā negantā rozā bumba liek svīst un strādāt visiem muskuļiem. Līdz maija beigām vēl šie treniņi un tad vasaras sezonā būs jāizdzīvo bez.

Foto: Vingruma klubs

Trešdiena nosacīta brīvdiena, jo darbi pārņem ikdienas dzīvi. Neko darīt kas jādara tas jādara. Kaloriju skaitīšana nekur neizpaliek, tā visu laiku ir blakus. Mazliet nekārtīgāki pieraksti, bet kontroles labad pārbaudu, ka nav pāršauts pār strīpu.

Ceturtdien uz treniņu nepaspēju, jo ir teātra diena. Tāpēc treniņš uz trenažieriem pirms. Zālē noteikti ir kāds, kuram šķiet, ka ar mani nav labi, jo telefons nerimstās, darba problēmas liek par sevi manīt, tās jārisina puselpā. Šoreiz atceros, ka jāsamazina kājas un dibena deva, jo citādi nevarēs nosēdēt. Jau tā bijis, ka pirmajā cēlienā gribās celties kājās. Dailes teātra mazajā zālē tas nebūtu īpaši labi. Šoreiz Rēzijas Kalniņas režisēta izrāde Alvas sievietes. Nebojāšu iespēju redzēt un izbaudīt izrādi pašiem, bet šī ir viena no pēdējā laika labākajām izrādēm, kur viss ir vienā harmonijā: stāsts, režija, skatuve, aktierspēle un pat mēs, skatītāji. Pirmo reizi piedzīvoju, ka teātra izrādē visi šņukst, jo citādi nevar. Pareizās stīgas tika aizskartas.

Citiem vārdiem, atkal viena laba teātra diena, kura dod spēku nākošām nedēļām, jo nekas jau manā dzīvē nemainīsies: es vingrošu, ķeršu kaifu Vingruma klubā, tikai jūs varēsiet dzīvot mierīgi, bez dienasgrāmatām.

Piektdiena lielā balles diena, BNI Wagneram piecu miljonu ballīte skaistā vietā Rāmavā Dekina muižā. Balles tēma Mafija un visi ierodas ģērbušies atbilstoši. Lieliska balle ar daudziem pārsteigumiem, labu programmu un organizāciju. Ļauju minēt vienu reizi, kurš bija pie ruļļiem? Nu, protams, ka Vingruma kluba pavēlniece Klinta Barbaka. Arī Edgars pie bāra un muižas nama māte Ilze, superīga komanda!

Sestdiena un svētdiena jau pēc ierastā grafika, vēlas pastaigas ar suni un jaukā laika izmantošana dārza darbiem. Kāds sviedrs nolīst un kāds solis pieskaitās kopējam atskaites punktam.

Draugi, balsošana sāksies nākošnedēļ pirmdien un mūsu izlaidums ir otrdien, 21.05.

Jūs noteikti būsiet liecinieki kā mums ies izlaidumā. Tāpēc uz saredzēšanos!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu