Kādu ietekmi uz skolēnu veselību atstāj pārmērīga interneta lietošana?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 23. maijā, plkst. 14.00 portāla TVNET tiešraidē un Tele2 Facebook lapā skaties diskusiju no ZZ Čempionāta Fināla Skolotāju zonas par viedierīcēm un to ietekmi uz bērnu veselību. Kādi ir ieguvumi, lietojot viedierīces samērīgi? Cik daudz ir par daudz? Uz šiem un citiem aktuāliem ar interneta lietošanu saistītiem jautājumiem atbildes uzzini speciālistu sarunā, kuru vadīs Latvijas vecāku organizācijas Mammamuntetiem.lv vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.

Ja skatīsies diskusiju Tele2 Facebook lapā, tev būs iespēja tiešraides laikā uzdot sev interesējošus jautājumus komentāru sadaļā!

Šogad ZZ Čempionāta Skolotāju zonā uzmanība tiks pievērsta ļoti aktuālai tēmai – viedierīču lietošanai un popularitātei bērnu un jauniešu vidū. Speciālisti runās par to, kādu ietekmi uz skolēnu veselību – redzi, fizisko un psihisko –  var atstāt pārmērīga interneta lietošana un kādi ir ieguvumi, ja to lieto samērīgā daudzumā. Pārmērīgi – cik daudz tas īsti ir? Kādi viedierīču lietošanas likumi būtu jāievēro ģimenē?

Diskusijā piedalīsies

  • Ņikita Bezborodovs, Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Bērnu psihiatrijas klīnikas vadītāja pienākumu izpildītājs, bērnu psihiatrs
  • Gunta Krūmiņa, LU Optometrijas un redzes zinātnes nodaļas profesore
  • Dace Bērziņa, psiholoģe un skolotāja
  • Jana Gutkina, Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas fizioterapeite
  • Ilze Žukova, divu bērnu mamma, Tele2 zīmola vadītāja

ZZ Čempionāts ir lielākās sporta un prāta spēles skolēniem ne tikai Latvijā, bet visā Baltijā, ko jau 13. gadu rīko un atbalsta “Tele2”. Aizvadīto sezonu laikā tajā ir iesaistījušies vairāk nekā miljons skolēnu, skolotāju, vecāku, atbalstītāju un organizētāju.  

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu