Rudmate no Latvijas cīnīsies par pasaules skaistākās sievietes titulu (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Пресс-фото

No 28. jūlija līdz 2. augustam Latvijā pulcēsies rekordaugsts pasaulē skaistāko sieviešu skaits – 40 personas. Kopā ar prestižā skaistumkonkursa “Ms. & Mrs. Elite Beauty Queen 2019” dalībniecēm uz Latviju pošas ap 200 cilvēku liela ārvalstu delegācija.

Konkursa finālu vadīs supermodele un biznesa lēdija Anna Gomonova no Ukrainas, bet viņas partneri šova veidotāji atklās jūlija sākumā.

Šova horeogrāfe ir deju studijas ''Gemstone'' īpašniece – talantīgā dejotāja un fitnesa modele Līga Marija Barišoka.

Par pasaules skaistākās sievietes titulu vecuma grupā no 15 līdz 29 gadiem (ieskaitot) cīnīsies harismātiskā psiholoģijas studente Diāna Kudrjašova.

Foto: Publicitātes foto

“Mana ikdiena ir ļoti piesātināta un dažāda. Vidēji divas līdz trīs stundas es veltu sportam. Man ļoti patīk lasīt grāmatas. Pilnveidoju un attīstu savu koučinga praksi. Vienmēr cenšos atrast laiku saviem mīļajiem un tuvajiem cilvēkiem,” stāsta Diāna.

Rudmates izpratnē visa skaistā pamatā esot mīlestība, kā arī sevis un apkārtējās pasaules pieņemšana. “Iekšējais skaistums - cilvēka svarīgākā īpašība,” noteic Kudrjašova, kura konkursā startē ar titulu "Ms. Elite Beauty Queen Globe International 2019".

Viņasprāt, stipra sieviete pilnīgi noteikti esot sievišķīga sieviete, kas vienmēr iestājas par mieru un labestību. Sieviete, kas ar vienu maigu skatienu spēj vīrieti iedvesmot lielām lietām. Tāda, kas spēj apkārtējos motivēt ar savu pozitīvo enerģiju un labo sirdi.

Konkursam Diāna pieteikusies ļoti vienkārša iemeslu dēļ. “Jau kopš bērnības sapņoju piedalīties skaistumkonkursā un, protams, uzvarēt! Nolēmu pieteikties, bet tikai pēc tam sapratu, ar ko man ir darīšana, bet ... esmu ļoti priecīga.”

Skaisto rudmati nebaida neveiksmes. “Neuzskatu neveiksmi par kaut kādu milzīgu traģēdiju. Pirmkārt, tā ir pieredze, lai mācītos un attīstītos. Kāpēc gan nepamēģināt?!”

Ja jums būtu iespēja mazam bērnam iedot tikai vienu padomu visas dzīves laikā, ko jūs viņam pateiktu? “Nekad netici tam, ja kāds saka – tu to nevari! Tu esi brīnišķīgs, jo tāda bērna, kāds esi tieši tu, nekad iepriekš nav bijis un nebūs. Tu esi unikāls, un tikai tavos spēkos ir sasniegt pilnīgi visu,” tā Diāna.

Skaistumkonkursa “Ms. & Mrs. Elite Beauty Queen 2019” ietvaros notikuši un tiek plānoti vēl vairāki labdarības pasākumi. “Labdarība - tā ir brīnišķīga lieta! Ja savas dzīves laikā esi daudz sasniedzis, tad dalies ar šo pieredzi un prieku. Vairo pozitīvo un palīdzi pasauli veidot skaistāku un labāku.”

Laimīgus brīžus Diāna cenšas rast ik uz soļa. “Ja man ir izvēles iespējas, tad laimīga izvēlos būt šeit un tagad. Tikai tagadne ir īsta un patiesa, tāpēc pret to vienmēr vajag izturēties pozitīvi un attiecīgi novērtēt.”

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu