Tiešraide no Rīgas un Liepājas: LMT sāk Latvijas pirmā 5G interneta darbību (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā šodien, 19. jūlijā, no plkst. 11.30 tiešraidē vērot, kā Latvijā tiek palaists pirmais 5G internets LMT tīklā. 

Tiešraides skatītājiem ir iespēja vērot 5G tīkla palaišanas svinības Rīgā un Liepājā. Svinīgā ceremonijā Rīgā, Ropažu ielā 6 startu LMT 5G tīkla darbībai dos Latvijas Valsts prezidents Egils Levits un LMT prezidents Juris Binde. 

Tiešraides programma

  • Pirmā Latvijas 5G tīkla darbības uzsākšanas svinīgā notikuma atklāšana LMT 
  • Valsts prezidenta Egila Levita uzruna 
  • LMT prezidenta Jura Bindes uzruna un Latvijas līderības stāsts 5G tehnoloģijās 
  • Pieslēgums tiešraidei no Liepājas. Liepājas pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieka stratēģiskās plānošanas jautājumos Ulda Seska uzruna
  • Valsts prezidents Egils Levits un LMT prezidents Juris Binde attālināti palaiž pirmo 5G Latvijā LMT tīklā 
  • Svinīga 5G palaišana Rīgā un Liepājā 
  • 5G tehnoloģiju demonstrācijas – "Mikrotik" un LMT 5G rūteris, dronu un lietu interneta risinājumi, kā arī citas LMT inovācijas. Ar jaunajām tehnoloģijām iepazīstina "Mikrotik" vadītājs Džons Talijs.

5G ir šobrīd jaunākā mobilo sakaru paaudze, kas rada pilnīgi jaunas iespējas ikvienā nozarē un sektorā, sniedzot Latvijai iespēju stiprināt savas pozīcijas kā vienai no mobilo tehnoloģiju līdervalstīm. 

Foto: TVNET

5G tīkls ļaus izveidot plašus lietu interneta risinājumus, nodrošināt mākslīgajam intelektam nepieciešamo darbības ātrumu un jaudu, kā arī attālinātas operācijas veikšanai nepieciešamo darbības stabilitāti un drošību, izveidojot individuāli pielāgotus pakalpojuma parametrus un risinājumus. 

Tiešraide no pirmā Latvijas 5G tīkla palaišanas LMT tīklā skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. 

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu