Aston Martin turpmāk būvēs arī ekskluzīvas garāžas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Aston Martin Lagonda/Publicitātes foto

Par tādu automašīnu kā Aston Martin sapņo daudzi, un nu britu kompānija ir nākusi klajā ar jaunu pakalpojumu, kas vēl vairāk sakārdinās ekskluzīvo auto tīkotājus. Drīzumā kompānija saviem klientiem piedāvās izbūvēt luksusa tipa garāžas, kurās novietot smalko Aston Martin automašīnu. 

Augusta noslēgumā britu kompānija Kalifornijas mašīnu izstādes laikā iepazīstināja ar jaunu pilotservisu - Aston Martin garāžām, kuru tapšanā iesaistīs paša uzņēmuma arhitektus un dizainerus. Kā atklāj pašas kompānijas vecākais radošais direktors Mareks Reihmans, šīs garāžas pildīs vairākas funkcijas. "Aston Martin autogalerija koncentrēsies uz elegantās mašīnas atrādīšanu, kā arī tā būs iespaidīga izklaides zona ar dažādiem simulatoriem, kas Aston Martin iegādi pacels jaunā, augstākā līmenī," skaidro uzņēmuma pārstāvis. 

Foto: Aston Martin Lagonda/Publicitātes foto

Šis pakalpojums katram klientam būs īpaši personalizēts. Jau šobrīd Aston Martin automašīnas pircēji var pielāgot savām vēlmēm - sadarbojoties ar ražotājiem, katrs autovadītājs var uzstādīt savus priekšnoteikumus, kādai ir jābūt viņa sapņu mašīnai. Tas pats būs attiecināms uz garāžu. 

Automašīnu ražotājs, sadarbojoties ar vācu arhitektu biroju "Obermoser arch-omo Architecture", ir prezentējuši attēlus, kādas varētu izskatīties ekskluzīvo automašīnu īpašnieku garāžas. Dažas no garāžām būs veidotas ar spirālveida podestiem, stikla sienām, integrētām ūdens instalācijām, kas līdzināsies Džeimsa Bonda filmu tematikai vai atgādinās Betmena alu. Aston Martin piedāvā uzbūvēt nelielu garāžu privātmājām, kur vieta paredzēta tikai vienai automašīnai, līdz pat kolekcionāru personīgajiem muzejiem un pat veselas luksusa tipa dzīvojamās mājas.  

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu