"Rīgas karte" uzsākusi sadarbību ar "EuroPark Latvia"

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Lita Krone / LETA

SIA “Rīgas karte” turpina paplašināt pakalpojumu klāstu un ir uzsākusi sadarbību ar SIA “EuroPark Latvia”, kas kompānijas autostāvvietu lietotājiem par pakalpojumu ļaus norēķināties arī ar mobilo lietotni “Riga Card”.

Iespēja norēķināties ar mobilo aplikāciju “Riga Card” visās “EuroPark Latvia” stāvvietās pakāpeniski tiks ieviesta līdz gada beigām. Pirmajās divās autostāvvietās – Skolas ielā 7 un Lāčplēša ielā 44/46 – jaunais pakalpojums ir pieejams jau no 28. augusta.

 “Ar “Riga Card” lietotni autobraucēji jau šobrīd ērti var norēķināties visās Rīgas pašvaldības autostāvvietās, savukārt jaunais sadarbības projekts ar “EuroPark Latvia” sniegs iespēju visiem autobraucējiem ar “Riga Card” mobilo lietotni apmaksāt stāvēšanu vēl daudzās citās Rīgas autostāvvietās. Noteikti turpināsim paplašināt savu mobilo risinājumu un produktu pieejamību, kā arī investēsim to modernizācijā, lai sniegtie pakalpojumi lietotājiem būtu vēl ērtāki un izdevīgāki,” norāda “Rīgas karte” valdes priekšsēdētājs un ASV - Francijas akcionāru pārstāvis uzņēmumā Ēriks Morizūrs:

“Sadarbība ar “Riga Card” sniedz mums iespēju paplašināt veidus, kā norēķināties par uzņēmuma sniegtajiem pakalpojumiem, un tādējādi mēs kļūstam pieejamāki tiem klientiem, kuri ikdienā lieto “Riga Card” mobilo lietotni. Kā zināms, dažāda veida mobilie maksājumi, kurus ērti var veikt, izmantojot mobilo tālruni, kļūst arvien populārāki, tāpēc arī mēs vēlamies sniegt saviem klientiem pēc iespējas plašākas apmaksas iespējas, padarot autostāvvietu lietošanas pieredzi pēc iespējas ērtāku,” pauž “EuroPark Latvia” valdes loceklis Mārtiņš Meisītis.

“Riga Card” lietotne bez maksas ir lejupielādējama gan Android (“Google Play”), gan iOS (“App Store”) ierīču lietotājiem. “Riga Card” lietotnes kontam ir iespējams piesaistīt arī Rīdzinieka karti, un tad par automašīnas novietošanu pašvaldības autostāvvietu B, C un D zonā tiek piemērota 20% atlaide no pamattarifa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu