Sācies Saseksas hercogu Dienvidāfrikas brauciens. Skaties, kādu garderobi izvēlas Megana

Megana nesteidzas atgūt formu!
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Sākoties Saseksas hercogu vizītei Dienvidāfrikā, kur plānā ir apmeklēt desmit dažādu vietu Āfrikā, sāksim arī aplūkot hercogienes izvēlēto garderobi. Šoreiz stāsts par Keiptaunu. Dienvidāfrikas braucienā hercogiem līdzi devies arī astoņus mēnešus vecais dēliņš Arčijs Vidzors. 

Dienvidāfrikas galvaspilsētā hercogiene Megana reportieru priekšā parādījās melnbaltā, āfrikāņu rakstiem rotātā kleitā no "Mayamiko". Kleitas audums izgatavots Malāvijā, Austrumāfrikas valstī, tāpēc simboliski sader ar šo braucienu. Pie kleitas Megana bija pieskaņojusi auduma sandales uz pildīto zoli, kas ir Kembridžas hercogienes Ketrīnas iemīļotākie apavi. 

Foto: COURTNEY AFRICA / AFP
Foto: COURTNEY AFRICA / AFP

Karaliskās ģimenes fani pamanīja, ka hercogiene pēc grūtniecības vēl nav atgriezusies savā iepriekšējā formā, bet tas liecina par Meganas feministisko nostāju. Pēc hercogienes domām, sievietei nevajadzētu par katru cenu censties zaudēt svaru pēc dzemdībām.

Pēcpusdienā hercogiene pārģērbās gaiši zilā "Veronica Beard" kleitā, kuru pirms gada jau nēsāja Tongo. Kurpes Megana nenomainīja, bet matus gan atlaida vaļā, tādi mainot savu imidžu, padarot to sievišķīgāku. 

Foto: Reuters/ScanPix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu