Tirdzniecības centrā "Origo" atklās sporta klubu, kas strādās cauru diennakti

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Tirdzniecības centra "Origo" atjaunotajā daļā nākamā gada otrajā pusē plānots atklāt "MyFitness" grupas meitas uzņēmuma zemo cenu sporta klubu tīklu "GYM!", informēja "MyFitness" pārstāvji.

Sporta klubs strādās 24 stundas diennaktī, septiņas dienas nedēļā. Tas tiks atklāts 2020.gada otrajā pusē, piedāvājot klientiem iespēju iegādāties abonementu par 15 eiro mēnesī. Tā platība būs 1500 kvadrātmetri, un tas būs aprīkots ar modernu aprīkojumu, un darbosies atbilstoši pašapkalpošanās konceptam.

"MyFitness" grupas meitas uzņēmuma "Gym Latvija" valdes priekšsēdētājs Erki Torns pastāstīja, ka kompānija aktīvi strādā pie tā, lai atvērtu jaunus sporta klubus "GYM!" arī citviet Latvijā. Šim nolūkam nākamgad plānots atvēlēt trīs miljonu eiro investīcijas.

Uzņēmuma "Linstow Center Management", kas pārvalda tirdzniecības centru "Origo", biznesa attīstības un nomas direktors Mārcis Budļevskis teica, ka "GYM!" tirdzniecības centra "Origo" ēkā papildinās paplašināto mazumtirdzniecības piedāvājumu, kā arī servisu un pakalpojumu klāstu, kas būs pieejams pēc jaunā “Origo” tirdzniecības un biroju centra atklāšanas 2020.gadā. Viņš pieļāva, ka tā kā daļa no "Origo" paplašināšanas projekta ir arī 10 000 kvadrātmetru A klases biroju telpu izbūve, trenēties gribētāju varētu būt daudz.

"Gym Latvija" ir "MyFitness" grupas meitas uzņēmums, kurš savu darbību sāka 2017.gadā Igaunijā, kur šobrīd jau ir pieejami divi šādi sporta klubi un vēl divi tādi tiks atvērti līdz 2020.gada sākumam.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka "MyFitness" pērn strādāja ar 5,771 miljona eiro apgrozījumu un 29 698 eiro zaudējumiem.

Kompānija reģistrēta 1999.gada aprīlī, un tās pamatkapitāls ir 2,203 miljoni eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Igaunijā reģistrētais uzņēmums "MyFitness".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu