Autovadītājs norāda uz aplamām ceļa zīmēm Kaivas ielā, Rīgā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāda rīdzinieka uzmanību piesaistījušas aplami uzstādītas ceļa zīmes Juglas un Lubānas ielu rotācijas apļa apkārtnē. Proti, izbraucot no apļa uz Kaivas ielu, attiecīgā ceļa zīme visus braucējus informē, ka viņi atrodas uz galvenā ceļa. 

"Pašam acu priekšā gandrīz bijušas četras ne frontālas, bet gandrīz lielas sadursmes. Jo uz viena ceļa, kas ir Kaivas iela, ir galvenais ceļš vēl joprojām, bet uz jaunā ceļa, Dzelzavas, kas nāk no Lidl loģistikas, arī ir galvenā ceļa zīme. Abiem ir galvenais ceļš un smuki tur var "sabučoties"," - tā ziņotājs.

Ceļš, kas ved gar mazumtirgotāja Lidl loģistikas centru, vēl nav nodots ekspluatācijā. Ielai vēl nav nosaukuma, taču navigācijas lietotnē Waze tā nodēvēta par Dzelzavas ielas turpinājumu, vēsta raidījums Bez Tabu. Ziņotāja norādītā bīstamā vieta ir jaunizbūvētās un Kaivas ielas krustojums.

Rīgas domes Satiksmes departamentā tikmēr norāda, ka iela, kas kļūs par Ēvalda Valtera ielu, pagaidām ir būvlaukums un nav skaidri zināms, ka tieši tā tiks nodota ekspluatācijā. Pagaidām pa to pārvietoties drīkst tikai investori, lai gan apkaimes iedzīvotāji norāda, ka daudzi autovadītāji šo ielas posmu aktīvi izmanto jau tagad, jo nožogojums mētājas ceļmalā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu